Zanimljivo

(VIDEO) ODGOVOR ODUŠEVIO SVET: Novinarka začepila usta Amerikancu koji je ismejao srpske košarkaše

Objavljeno: 26.08.2016 | 10:02Izvor: Kurir

Novinarka Radio televizije Srbije Jelena Obućina odgovorila je američkom voditelju i komičaru Konanu O Brajanu, koji je ismejao našu mušku košarkašku reprezentaciju.

O Brajan je na početku svoje emisije prikazao gledaocima kako je izgledao meč finala OI između Srbije i Amerike (66:96).

Objasnio je da zbog autorskih prava ne može da pusti pravi video, pa je u studiju organizovao dva tima kako bi što bolje dočarao američku dominaciju.

"Američki voditelj Konan O Brajan imaće skakako manje obožavalaca iz Srbije nakon svoje jučerašnje emisije. On je posle finala OI ismejao našu selekciju. Evo i kako", rekla je Obućina u Dnevniku 3 RTS i prikazala video iz Konanove emisije.

"Solidna šala, a mi smo pripremili par detalja sa meča odigranom sa Amerikom (91:94) u grupi. Zlonamerni će reći da su Amerikanci ovde izgledali kao deca. Mi to nećemo da kažemo, ali se vidi da su u najmanju ruku izgledali malo zbunjeno", objasnila je novinarka RTS.

Usledili su detalji sa meča odigranog u grupi i nekoliko sjajnih akcija srpskih košarkaša koji su oduševili svet.

"Gledaoci želimo vam laku noć uz kadrove iz četvrtfinala SP u Indijanapolisu 2002. (Jugoslavija je tada pobedila američke NBA zvezde 81:78 i izborila plasman u polufinale SP, p.a)"

 


"Konan ovo ne bi trebalo da gleda da ne sanja loše. Sanjajte lepo, a mi ćemo ponoviti ovaj Indijanapolis kad tad", rekla je Obućina.

 

(RTS)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u