Zanimljivo

(VIDEO) GLEDALI SMO GA U SREĆNIM LJUDIMA A NISMO IMALI POJMA Ovo je otac Slobode i Dragane Mićalović

Objavljeno: 20.03.2017 | 20:04Izvor: Kurir

Domaću seriju "Srećni ljudi" dobro znate, ali malo kome je poznato da je ulogu Kuce tumačio Dragan Mićalović, naš pozorišni, televizijski i filmski glumac i otac Slobode i Dragane Mićalović.

Dragan iza sebe ima veliki broj uspešno odigranih pozorišnih uloga za koje je bio nagrađivan. Radio je kao stalni član ansambla Narodnog pozorišta u Leskovcu.

Dragan Mićalović i njegova najmlađa ćerka Dragana imali su zajednički angažman u popularnoj tinejdž seriji „Sinđelići” u kojoj su bili – otac i ćerka. Glumac nije želeo da mu se ćerke bave glumom, ali nije uspeo da ih nagovori da ne kreću tatinim stopama.

"Kada mi se danas jadaju zbog problema sa kojima se susreću, onda pomislim da sam bio u pravu što sam bio u pravu što sam ih odgovarao, ali kada vidim koliko su vredne i uspešne, pomislim da nema nijedne lake profesije i da su dobro odabrale.

Gluma traži psihofizički jakog čoveka i drago mi je što i u Slobodi i u Dragani vidim tu želju i volju da konstantno rade i napreduju", rekao je Mićalović prošle godine u intervjuu za Hello.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u