Zanimljivo

VEROVALI VI ILI NE: Bijonse ISKOPIRALA Didi Janković, evo i KAKO! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.2016 | 14:55Izvor: medio.rs

Bijonse Nouls je na dodeli MTV nagrada ponela isti odevni predmet koji je pre nje obukla Dijana Didi Janković.

Planetarno popularna pevačica Bijonse Nouls pojavila krajem prošle nedelje na dodeli MTV video muzičkih nagrada gde je osvojila nagrade u više kategorija, a te večeri priredila je televizijskoj publici nezaboravni muzičko-scenski spektakl koji se i dalje prepričava.

Ona je svoj performans upotpunila i skupocenim odevnim kombinacijama kojima se već uveliko bave modni znalci širom planete, a veliku pažnju privukla je i efektna bunda brenda Fendi.

Iako je najčešće inovativna kada je njen stajling u pitanju, pa se na njen stil odevanja ugledaju mnoge poznate, ali i anonimne dame širom planete, postoje i retki trenuci kada Bijonse ponestane inspiracije, pa ponese komad garderobe koji je pre nje nosila neka druga pevačica.

Ovaj put, Bijonse se odlučila za bundu koju je, po svemu sudeći, pre nje pazarila srpska pevačica Dijana Didi Janković koja već izvesno vreme radi na svojoj muzičkoj karijeri u Americi.

Dijana Janković // Foto: Andrej NihilDijana Didi Janković // Foto: Andrej Nihil

Jankovićeva je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je uporedila svoj izgled sa izgledom poznatije koleginice, a onda joj se obratila na zanimljiv način.

– Ne želim da kažem da me kopiraš, ali čini se kao da imamo isti ukus – napisala je Didi i tagovala Bijonse.

Vlasnica brojnih hitova se nije ovim povodom oglašavala, dok su Dijanini fanovi pružili podršku svojoj miljenici hvalivši njen stil.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u