Zanimljivo

SVI U ŠOKU! Brat Zorane Pavić je naš poznati glumac! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.2016 | 21:38Izvor: medio.rs

Iako se okušala kao glumica, ona tvrdi da joj brat u tome nije pomogao.

U emisiji Nedeljno popodne kod Lee Kiš danas je bila vesela atmosfera, a njeni gosti otkrili su simpatije jedini prema drugima, učestvovali u igrama koje ima je voditeljka spremila, a muškarci su pokazali kako se nalaze na štiklama.

Ipak, goste i publiku najviše je iznenadilo to što je Lea otkrila da su pevačica Zorana Pavić, koja trenutno glumi u jednoj komediji, sestra od tetke popularnog glumcaDragana Bjelogrlića.

Foto: TanjugFoto: Tanjug

– Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami “Kad žena voli”, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugoma aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – objasnila je Zorana.

Pored nje u emisiji su gostovali i glumci Bogoljub Mitić Đoša i Saša Joksimović, voditelj Ognjen Amidžić, glumica, voditeljka, učesnica rijalitija “Farma” Marija Pertonijević, pevačice Mina Kostić Sanja Đorđević i glumica Zinaida Didakin.

V. T.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u