Zanimljivo

SVI SE SEĆATE KASANDRE IZ PORODIČNOG BLAGA, A POGLEDAJTE KAKO ONA DANAS IZGLEDA!

Objavljeno: 19.10.2017 | 18:45Izvor: Blic

Mnogi je znate po dvema karakterističnim ulogama. One u "Srećnim ljudima" i liku Kasandre iz "Porodičnog blaga". Glumica Jelena Čvorović Paunović aktivna je i dalje na polju glume, ali češće na pozorišnim daskama.

Iza nje su brojne nagrade i uspešne uloge. Rođena je u Užicu, a njena zanimljiva priča koja bi se mogla donekle shvatiti kao ljubavna počela je kada je ona imala 15 godina. Tada je upoznala mladića koji je u tom gradu služio vojsku, a bio je 12 godina stariji od nje. Ona tada nije želela ništa da ima sa njim, ali je volela da ga gleda kako svira violinu. Upravo on ju je donekle naveo da upiše glumu. Objasnio joj je kako izgleda akademija koju je i on pohađao. Upoznali su se na jednoj predstavi u Užicu. Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon.

Jelena Čvorović danasJELENA ČVOROVIĆ DANAS • PRINTSKRIN / YOUTUBE

Posle toga je uspela da ga vidi tek mnogo kasnije. Pamtila ga je po očima i tome što za vreme vojske nije imao kosu. Srela ga je pre nekoliko godina. Danas je isti kao i tada, bez kose, ali je to rezultat starenja, mada je njoj ostao isti onaj momak iz mladih dana.

Odselio se u Švedsku i oženio prvakinjom stokholmske opere, a tamo i dalje živi. Jelena se kasnije udala i dobila ćerku, ali je njen suprug preminuo pre nekoliko godina.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u