Zanimljivo

SUĐENJE DRAGIŠI BINIĆU Zovu Cecu za svedoka!

Objavljeno: 25.05.2017 | 20:52Izvor: Alo!

Na današnjem suđjenju nekadašnjem generalnom direktoru fudbalskog kluba "Obiliću" Dragiši Biniću (55) i bivšem sportskom direktoru tog kluba Jovanu Dimitrijeviću, odbrana legendarng fudbalera Crvene zvezde ponovo je pozvala za svedoka pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović (44), kako bi razrešila dilemu oko prodaje igrača FK Obilić Milana Obradovića u moskovsku "Lokomotivu" 2001.godine.

 

 

Binićev advokat Dobrivoje Glavonić naveo je da je Ražnatovićeva, koje ja bila predsednik FK Obilić ključni svedok i da bi dokazala da bivši fudbaler i nekadašnji funkcioner FK tog kluba, nije ni na koji način učestvovao u transferu igrača FK Obilić, "teškom" tri miliona evra.

O ovoj odluci sud treba da se izjasni do 16. septembra kada je zakazano novo suđenje Biniću, koji je u kumovskim odnosima sa Cecom. Ukoliko sud ne bude prihvatio Cecu za svedoka, uslediće iznošenje završnih reči a a zatim i presdua Biniću i Dimitrijeviću.

Svetlana RažnatovićKljuči svedok. Svetlana Ražnatović, Foto: Goran Srdanov

Kako Alo.rs saznaje, advokat Dragan Krgović i sportski menadžer Dejan Joksimović potvrdili su juče u beogradskom Višem sudu da Binić nema veze sa transferom Obradovića u ruski klub.

Binić je nakon suđenja izjavio za Alo.rs su svedoci potvrdilo ono o čemu on priča već sedam  godina na sudu.

- Sada je potpuno jasno i da nisam imao veze sa transferom i prebacivanjem novca. Sve to sam rekao i dok sam saslušavan u svojstvu svedoka - rekao je Binić.

Binić je ranije negirao na suđenju da ima bilo kakvu vezu sa transferom Obradovića u Lokomotivu.Onje tokom suđenja ispričao da je 2001.bio na funkciji generalnog direktora "Obilića", ali da se bavio samo fudbalskim pitanjima, ne i finansijskim. On je istakao da je posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana, želeo da pomogne tom klubu, u kome je volontirao, napominjući da nije imao nikakvu korist od transfera Obradovića u Moskvu.

Binić je tada rekao i da je netačno da je ugovor sklopljen u Moskvi, budući da on nije odlazio tamo, već je, koliko se seća, dokument poslao faksom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u