Zanimljivo

SPOJIO LEPO I KORISNO Bane Vidaković otkrio zašto je ušao u TLZP!

Objavljeno: 30.10.2017 | 13:59Izvor: Alo!

Glumac Bane Vidaković otkrio je da je glavni razlog njegovog učešća u humanitarnom šou programu “Tvoje lice zvuci poznato” to što silno zeli da smrša!

Vidaković je na taj način rešio da spoji lepo i korisno i da uz svakodnevne iscrpljujuće probe, koje zahtevaju veliki fizički napor, pokuša da skine kilograme.

- Došao sam u ovaj šou u nadi da ću oslabiti. Rekao sam sebi: ”Ako sad za ovih dvananaest nedelja ne oslabiš, onda nikada neceš” - kaže Bane i dodaje da nije zadovoljan kojim tempom gubi kilograme.

Bane Vidaković kao Lepa BrenaBane Vidaković kao Lepa Brena, Foto: Printscreen

- Ja ne znam tačno koliko sam imao kilograma pre početka TLZP-a, ali to je meni i manje važno. Hoću da to bude vidljiv rezultat! Da kada se pogledam u ogledalo vidim da sam oslabio! Meni je najvažniji vizuelni momenat. Ovaj šou je mnogo naporan, ali znao sam u šta se upuštam - kaže glumac koji ne krije da mu je čast što je učesnik ove sezone “Tvoje lice zvuci poznato”.

- Dobra ekipa se sklopila! Svi su dobronamerni i pozitivni. Dobro se zezamo na snimanjima, što nam svima daje dodatnu energiju. Mogu slobodno da kažem da se sa kolegama odlično slažem, a naročito sa Bebi koja mene baš voli. Znamo se odavno, još od 80-ih, tako da sam posebno uživao kada sam sa njom imitirao Džona Travoltu, dok je ona bila Olivija Njuton-Džon - zaključuje Bane


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u