Zanimljivo

SEKSI BOLNIČARKE U SADO-MAZO AKCIJI: Sestre u KBC Zvezdara na dežurstvu nose PENDREK i LISICE!

Objavljeno: 24.04.2015 | 23:28Izvor: Telegraf.rs

Direktorka KBC "Zvezdara" dr Aleksandra Aranđelović smatra da je postavljanje nepriličnih fotografija medicinskih radnica na Fejsbuku potpuno neodgovorno i da su sestre verovatno htele da budu interesantne, ali da su samo napravile problem

Poseta lekaru sama po sebi može biti zastrašujuća, ne samo zbog mogućih loših vesti već i zbog prizora koji tamo možete zateći. Na Fejsbuku su neke od zdravstvenih radnica postavile niz nepriličnih fotografija nastalih u jednoj od soba KBC “Zvezdara”.

Na fotografiji koju je postavila sestra D. V. zaposlena u tom centru, ona i njena koleginica M. R. poziraju vezane lisicama, a D. V. u desnoj ruci drži i pendrek. Fotogrfije su objavljene 19. aprla u dva sata noću kada su sestre verovatno ubijale vreme noćnog dežurstva, prenosi “Alo”.

Direktorka KBC “Zvezdara” dr Aleksandra Aranđelović smatra da je postupak medicinskih radnica potpuno neodgovoran i da su sestre verovatno htele da budu interesantne, ali da su samo napravile problem. Ona je dodala da su sestre pendrek i lisice verovatno pozajmile od čoveka obezbeđenja koji ih je verovatno i fotografisao.

Foto: sxc.hu

Foto: sxc.hu

– Pošto su sporne fotografije nastale u bolničkim prostorijama, mi ćemo, po pravilniku, morati da sprovedemo unutrašnju kontrolu i utvrdimo činjenice. Inače, reč je o dve izuzetno vredne sestre koje odgovorno obavljaju svoj posao. Sigurno u to vreme nisu imale šta da rade – rekla je dr Aranđelović i napomenula da su dve sestre zaposlene na odeljenju hirurgije i da su tu noć bile dežurne.

D. V. je ispod fotografije napisala da se oseća ludo i ostavila komentar: “Spremne“, na šta je stiglo pitanje još jedne koleginice: “Sestro, radi nešto“, na koji je ona odgovorila: “Pa radim, sestro… Zar ne vidiš“.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u