Zanimljivo

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST Stanija: Kristijanov deo ide u humanitarne svrhe

Objavljeno: 06.02.2016 | 17:11Izvor: Alo!

Posle nagađanja koliko novca je dobila od Pinka, te koliko je obećala ili dala Kristijanu Goluboviću, Stanija Dobrojević napisala je i saopštenje za javnost.

Pored audio zapisa telefonskog razgovora sa Golubovićem, Stanija je, kako kaže, imala potrebu da se "javno oglasi i sve pojasni, prvenstveno fanovima i glasačima koji su je doveli do pobede, zatim domaćim medijima, a onda i svima koji su pomno pratili Farmu".

Prenosimo vam Stanijino saopštenje:

"Nakon brojnih epiteta poput toga da sam prevarant i manipulator, te brojnih kleveta, laži i omalovažavanja, osećam da je moja moralna obaveza da razrešim čitavu priču koja se već danima plete i stavim tačku na sva nagađanja.

Svi oni koji su pomno gledali "Farmu" znaju da je moj najbolji prijatelj na imanju bio Kristijan Golubović i da me je veoma povredilo kada je diskvalifikovan zbog fizičkog obračuna sa Radetom Lazićem. U tom momentu sam to doživela kao veliku nepravdu i umesto da napustim imanje zajedno sa njim, što svakako nisam morala, rekla sam mu da ostajem u igri i da ću u slučaju da pobedim svoju nagradu dati njemu. Tako bi i bilo da se za desetak dana nije desio veliki preokret.

Produkcija i publika su zajedničkim snagama vratili Kristijana na "Farmu" i on je ponovo bio ravnopravni igrač za pobedu i nagradu. Samim tim je moje obećanje palo u vodu, što je i potpuno logično.

Svi znaju da sam u trenutku Kristijanovog odsustva govorila da je sada moguće da ću ja pobediti jer sam bila svesna da me publika podržava, ali nakon njegovog povratka sam se "vratila na staro" i ponovo počela da vrtim priču da ću u reality programima biti VEČITO DRUGA. Mi na imanju nismo znali kakvo je realno stanje napolju, ali smo bili svesni da smo Kristijan i ja najveći favoriti publike za pobedu.

Nažalost, Kristijan je svoju drugu šansu prokockao i propustio, pa je tri dana pred finale podlegao pritisku ostalih učesnika i napustio šou. Otišao je bez pozdrava, a dok je pakovao stvari je svoje najbolje prijatelje na imanju, Jasminu Medenicu i mene, nazivao raznim imenima. Dovoljno sam ga poznavala da mu to nisam zamerala, znala sam da je u pitanju trenutak besa i da govori ono što ne misli. Ipak, to ne menja situaciju da je otišao bez pozdrava i da ipak nisam znala kako će se ponašati napolju.

U finalnoj večeri je pozvao svoje glasače da glasaju za mene i ja sam mu zaista zahvalna na tome. To su učinili i prijatelji ostalih superfinalista, jer to je i za očekivati od prijatelja. Da sam bila u obrnutoj situaciji i ja bih pozvala svoje glasače da glasaju za mog prijatelja. Zahvaljujući armiji ljudi koja je glasala za mene ja sam pobedila i osvojila to famozno prvo mesto i nagradu.

Kao što ste svi imali prilike da vidite odmah nakon proglašenja sam obećala da ću svoju nagradu podeliti na dva dela, da će jedan dobiti moja majka, a drugi Kristijan Golubović. I ni u jednom momentu nisam pomislila da uradim drugačije. Za mene su obećanja svetinja, držim do svoje reči i obraz mi je bitniji od novca.

Međutim, nakon što mi je Pink isplatio nagradu nastaje problem. Kristijan je u tom momentu bio priveden i nisam bila u prilici da razgovaram sa njim, a novac nisam želela da predam njegovim prijateljima.

Bilo je tu i nekih ružnih reči, poruka, ali nisam želela da odustanem od toga da je jedino ispravno da polovinu novca od nagrade Kristijan dobije u svoje ruke. Međutim, kada je napustio pritvor desilo se nešto što nisam očekivala.

Pink je isplatio nagradu, ali nakon što je plaćen porez i nakon što su mi oduzeli sve kazne zbog prekršaja koje sam napravila na imanju i dela honorara koji sam dobila (pobednik ne dobija ugovoreni honorar, jer je osvojio nagradu) ostala je cifra od 25.000 evra. U skladu sa obećanjem koje sam dala pred milionskim auditorijumom u finalnoj večeri, kao i svojom dobrom voljom jer mi je bio prijatelj na imanju, rešila sam da Kristijanu poklonim polovinu te nagrade, što iznosi 12.500 evra. I tu sam doživela veliko razočaranje kada je Golubović odbio da prihvati pola nagrade, već je istakao da želi sve! Svih 25.000 evra! Tako da sada razmisljam da taj deo dam u humanitarne svrhe.

Nismo uspeli da se dogovorimo! On želi celu nagradu. Kao prilog da govorim apsolutnu istinu jeste i audio zapis.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u