Zanimljivo

Sa prvom pesmom postao je MILJENIK ŽENA, a onda se potpuno TRANSFORMISAO i postao ZAVODNIK! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 23.10.2016 | 21:34Izvor: medio.rs

Pogledajte kako pevač danas izgleda i sami prosudite koliko se promenio u proteklih 12 godina.

Sašu Kovačevića, jednog od najpoularnijih pop pevača, žene su obožavale još otkako se pojavio na javnoj sceni.

Rođen 1985. godine u Zemunu, Saša je od ranog detinjstva pokazivao talenat za muziku – završio je srednju muzičku školu, kao i Akademiju umetnosti, smer za snimanje i dizajn zvuka.

Prvu svirku imao je sa samo 16 godina, a prvi put se na televiziji pojavio 2004. godine na festivalu “Sunčane skale”, a zatim izlazi singl “Jedina si vredela”.

Već tada, Saša je privukao pažnju devojčica i postao omiljeni pop pevač među mlađom generacijom.

Za ovu pesmu Saša je uradio i prvi spot, a ono što je primetno, jeste da se od tada dosta promenio, kako u muzičkom smislu, tako i vizuelno.

Naime, na početku karijere, Kovačević se predstavljao emotivnim baladama, ali i kao “fin momak”, što se dopalo devojčicama.

Saša Kovaćević u spotu za pesmu "Jedina si vredela", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Jedina si vredela”, Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu "Jedina si vredela", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Jedina si vredela”, Foto: Printscreen

I sa pesmom “Ruka za spas”, pevač je potvrdio svoj imidž, što se nastavilo i drugim albumom “Ornament”, koji je objavio 2010. godine.

Saša Kovaćević u spotu za pesmu "Ruka za spas", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Ruka za spas”, Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu "Ruka za spas", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Ruka za spas”, Foto: Printscreen

Pesmom “Ludak”, ali i duetskom pesmom “Još ti se nadam” sa Eminom Jahović, Saša je dokazao da je vlasnik najlepših ljubavnih pesama, a tada je pomalo napustio svoj dečački stil.

Saša Kovaćević u spotu za pesmu "Još ti se nadam", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Još ti se nadam”, Foto: Printscreen

U spotu sa atraktivnom koleginicom, Saša je pokazao kako izgleda u odelu, što je oduševilo ženski pol.

Sa duetskom pesmom “Idemo do mene”, sa Nikolinom Pišek, pevač je koketirao sa malo provokativnijim tekstovima, ali i malo smelijim autfitima.

Saša Kovaćević u spotu za pesmu "Idemo do mene", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Idemo do mene”, Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Idemo do mene”, Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu "Idemo do mene", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Idemo do mene”, Foto: Printscreen

Da i te kako ume da napravi dobru klupsku pesmu, Saša je pokazao hitom “Lapsus”, kada se predstavio u potpuno drugačijem svetlu.

Sa hitovima “Slučajno”, koja ima skoro 55 miliona pregleda na Jutjubu, i “Noć do podne”, popularni pevač nastavio je trend brzih pesama, a bilo je očigledno da je radio na svom izgledu.

Osim što je skratio kosu drastično, Saša je počeo da radi i na spotovima, te se slobodno mogu porediti sa ekranizacijama svetskih zvezda.

Saša Kovaćević u spotu za pesmu "Slučajno", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Slučajno”, Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu "Noć do podne", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Noć do podne”, Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu "Noć do podne", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Noć do podne”, Foto: Printscreen

Međutim, najviše pažnje privukao je kada je početkom godine objavio fotografije iz Tajlanda i pokazao seksi telo.

Naime, pevač je radio na sebi, trenirao, promenio frizuru i postao pravi zavodnik.

Ove promene su, ne samo zadržale stare fanove, već je dobio i novu publiku, a žene su bile potpuno očarane.

Jednom fotografijom sa plaže, Saša je napravio pravi haos na društvenim mrežama, a svojim izgledom u spotovima potpuno je oborio s nogu lepši pol.

Poslednjim pesmama “Zamalo tvoj” i “Temperatura”, koje je snimao na Kubi, Saša je još jednom potvrdio zbog čega ga žene obožavaju, ali je pokazao i to da izvajano telo i te kako održava.

Foto: Youtube printscreenSaša Kovačević u spotu “Zamalo tvoj”, Foto: PrintscreenFoto: Youtube printscreenSaša Kovačević u spotu “Zamalo tvoj”, Foto: Printscreen

Foto: YouTube PrintscreenSaša Kovačević u spotu za pesmu “Temperatura”, Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu "Temperatura", Foto: PrintscreenSaša Kovaćević u spotu za pesmu “Temperatura”, Foto: Printscreen

Pogledajte u nastavku kako Saša danas izgleda i sami prosudite koliko se promenio u proteklih 12 godina.

 

 

 

 

 

Autor: M. Đurović

PINK.RS

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u