Zanimljivo

PRESREĆNA Ana Kokić ponovo u TLZP!

Objavljeno: 12.02.2016 | 12:43Izvor: Alo!

Pobednicu prve sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", pevačicu Anu Kokić gledaćemo i u novoj sezoni koja na Prvoj televiziji kreće na proleće. Ovoga puta ona se neće takmičiti, već je očekuje novi, veoma odgovoran zadatak!

Imitacije Ane Kokić u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" (TLZP) se i dan-danas prepričavaju i komentarišu. Naročito imitacija pevačice Pink u finalnom nastupu kada je publika ostala bez teksta. Zato i ne čudi što je produkcija baš nju odabrala da ove godine bude jedna od stalnih članova žirija.

Dve i po godine je prošlo do prve sezone ovog šoua. Kada se sada seti tog perioda Ana kaže da se u njoj bude divna sećanja i lepe uspomene. Ipak, ove godine oprobaće se u drugačijoj ulozi.

- Pomagaću takmičarima u spremanju imitacija. Iz ličnog iskustva znam koliko može da bude naporno, ali i šta sve može da im promakne tokom vežbanja, a možda je od velikog značaja za imitaciju. Moj posao je da sve to vizuelno i zvučno bude sto bliže originalu. Mislim da oko pevanja neće biti mnogo problema, jer koliko ja znam većina njih su vrhunski pevači - rekla je Kokićva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u