Zanimljivo

PRE RASTE JE VOLELA ŽESTOKE MOMKE: Ovo su bivši Ane Nikolić

Objavljeno: 28.07.2016 | 15:55Izvor: Blic

Pevačica Ana Nikolić se danas udala za Stefana Đurića Rastu, a spisak svih muškaraca, zvanično i nezvanično sa kojima je bila, podugačak je, sa akcentom na kontroverznim biznismenima.

Vlada Mandić

Mediji su ih godinama povezivali i dok je Ana potvrdila vezu jednom prilikom, Vlada je demantovao.

Slobodan Tomaš

Anu su dovodili u vezu sa mnogim biznismenima, ali i sumnjivim momcima. Sin Milorada Vučelića, Bane, bio je u vezi sa Nikolićevom još na početku njene karijere. Ana je navodno bila i u vezi sa Sloboanom Tomašom, vlasnikom diskoteke u kojoj je nastupala. Jedan nastup platio joj je 10.000 evra.

Anu su dovodilu u vezu sa kontoverznim biznismenom Acom Kosturom, kog su ubili 2008. godine, pevačica nije potvrdila ovu vezu.

Ćazim Osmani

Ana Nikolić je bila i u vezi sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem. Nju je u avgustu 2013. godine u hotelu „Maestral“ prebila njegova devojka, Manda Popović. Ana je posle toga tužila Mandu Popović za nanošenje teških telesnih povreda, ali je za svaki slučaj unajmila i telohranitelje.

Miša Banana

već rekosmo da je Anči volela kontroverzne biznismene, pa je jedan od njih i Miša Banana, odnosno Rodoljub Radulović. On je bio ljubav njenog života, rekla je jednom prilikom.

Matija Ćorković

Pevačica se kratko zabavljala sa srpskim biznismenom matijom Ćorkovićem koji je slab na pevačice. Bivši je i Dragan Tomović, crnogorski arhitekta zabavljao se sa pevačicom i njoj nije smetalo što je oženjen i ima ćerku.

Pre nekoliko godina bila je i sa Milinkom Mikicom Filipovićem, vlasnikom lanca striptiz klubova i njegov posao joj nije smetao.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u