Zanimljivo

PEVAČICA MU NAMESTILA BIZNIS: Milica Todorović zaposlila dečka u Grandu!

Objavljeno: 25.11.2015 | 09:26Izvor: Kurir

Milica Todorović nije dozvolila da njena jača polovina ne radi ništa, pa je Miloša Paunovića zaposlila u svojoj matičnoj kući “Grand” kao koreografa.

Kada su devojke iz grupe na jednom snimanju premijerno izvodile novu numeru i koreografiju njenog dečka, bila je prisutna i Milica sa svojom mamom i sestrom, koja je pre nego što su zvezde “Granda” zaplesale zaigrala kako bi pokazala da je upućena u rad svog momka.

Kako se porodica Todorović već smestila, Paunović je po samom ulasku prvo prišao budućoj tašti i šurnjaji kako bi ih pozdravio i malo proćaskao s njima.

Po svemu sudeći Miloš je zadovoljan novim poslom jer nije skidao osmeh sa lica.

"Miloš je već sarađivao sa Grandom, a sada je opet tu da pevačima koji to žele pomaže u vezi sa koreografijama. Dobar je momak i profesionalac u poslu. Njegov plus je i to što se zabavlja sa pobednicom “Zvezda Granda”. Moramo priznati da je ona i zaslužna za njegovu saradnju sa Grandom", rekao je izvor za Alo.

Iako su na pomenutom snimanju bili prisutni paparaci, Milici i Milošu to nije smetalo, pa je tokom pauze Paunović prilazio svojoj devojci, sa kojom je ćaskao.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u