Zanimljivo

PEVAČ PROVEO NOĆ SA NEPOZNATOM CICOM: Lukas šeta crnku, još jedna u nizu!

Objavljeno: 13.10.2017 | 09:21Izvor: Kurir

Aca u dva sata ujutru uslikan kako ćaska s jednom devojkom u svom automobilu, nakon čega je ona ušla u apoteku, a on telefonirao

Aca Lukas se u gluvo doba noći švrćka po gradu sa atraktivnom visokom crnkom, koja je nepoznata javnosti.

FOTO: KURIR

Paparaco Kurira je nedavno u dva sata posle ponoći spazio folkera u njegovom skupocenom automobilu s jednom devojkom na Autokomandi. Parkirali su se ispred dežurne apoteke i ćaskali, a u jednom momentu ona je izašla iz kola i otišla da kupi lekove. Aca ju je sve vreme čekao u autu i telefonirao, a po njegovom raspoloženju i ponašanju primetili smo da mu se uopšte nije spavalo. To veče je bio slobodan i nije radio, u suprotnom bi uveliko držao mikrofon i pevao.

FOTO: KURIR

Nakon desetak minuta devojka je ušla u automobil i otvorila kesu. Pokazala je Lukasu šta je sve kupila. S obzirom na to da su bili na javnom mestu i da je na ulici bilo ljudi, njih dvoje su bili suzdržani, pa nije pao poljubac, već su se ponašali kao bliski prijatelji. Sedeli su još nekoliko minuta, pričali i gledali u telefone, a potom otišli.
Aca Lukas se ranije sa ovom crnkom nije pojavljivao u javnosti, ali očigledno mu mnogo znači čim je odlučio da slobodno veče provede s njom, umesto da je ostao kod kuće i odmarao se.

FOTO: KURIR


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u