Zanimljivo

Peja otkrio da li će zbog 25 godina mlađe žene POVEĆATI polni organ!

Objavljeno: 19.10.2017 | 18:35Izvor: Telegraf.rs

– Nikakav problem nemam da kažem da je uradila grudi, jer je to želela – rekao je Zoran Pejić Peja koji uživa u braku sa Draganom

Zoran Pejić Peja i njegova 20 godina mlađa supruga Dragana Kačavenda, u braku su od jula, a voditelj ne krije da bi sve učinio za svoju lepšu polovinu koju je pre braka počastio ugradnjom silikona, dok je ona njega novim zubima.

– Ja sam uvek za to da devojka ili žena treba da promeni kod sebe nešto kada nije zadovoljna. Svojoj lepšoj polovini sam dozvolio da se podvrgne plastičnoj hirurgiji, jer je hirurg moj kućni prijatelj i znam da je dobar u svom poslu. Nikakav problem nemam da kažem da je uradila grudi, jer je to želela, ali iskreno, ja na primer volim jako male grudi i volim sve što je prirodno, ali eto – kaže Peja, koji priznaje da bi za svoju lepšu polovinu povećao i polni organ.

– Pa što da ne, ako to bude tražila od mene. Uvek je malo!

 

Foto: Instagram

Peja ističe da se potpuno promenio otkako je Dragana ušla u njegov život, srećan je i ispunjen, aktivno se posvetio treninzima i vodi računa o sebi više nego ikad pre.

– Dragana je jako uticala na to, ali ja prvenstveno moram uvek dobro da izgledam. Ja sam javna ličnost, a godine čine svoje. Moram da radim na sebi i da napredujem, a sve to mi je donelo i lepu ženu – rekao je voditelj za “Blic puls”.

 

Foto: Telegraf

O svojoj dragoj kaže da osim sjajnog fizičkog izgleda ima i divne osobine, a prvo što je kod nje primetio jeste njena dobrota.

Da li će se popularni voditelj u nekom narednom periodu, po Draganinoj želji, podvrgnuti povećanju polnog organa, ostaje da vidimo.

 

Foto: Telegraf


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u