Zanimljivo

Pa, ovo BOLI: Najveći fotošop blamovi naših poznatih cica (i jednog macana)

Objavljeno: 02.05.2016 | 12:26Izvor: 24sata.rs

Kako je samo skidanje kilograma nekad bilo teško – dijete, vežbanje, steznici i posete hirurgu. Danas, pak, sve može da se sredi jednim klikom. Ali, ako niste pažljivi, lako možete da završite kao ove poznate cice kojima igranje fotošopom očigledno ne ide od ruke.

Maja Nikolić

Maja NikolićMaja Nikolić, Foto: Instagram

Na prvom mestu svih lista blamova sa fotošopom mora se naći ovo remek-delo Maje Nikolić. Pevačica je htela da napravi seksi fotku u bikiniju na motoru, po ugledu na svetske zvezde, a umesto toga je napravila blam godine. Maja je htela da stanji struk, ali je usput iskrivila zid iza sebe – a posle se pravdala da zid nije kriv, već da je to ulaz u kući. Nama i dalje deluje krivo...

Danijela Vranješ

DanijelaDanijela, Foto: Instagram

Nije ni čudo što je glumica ovu fotografiju skinula sa Instagrama čim su fanovi krenuli da joj se smeju. Danijela, koja je inače prilično mršava, rešila je da stanji struk tako da dobije onu čuvenu figuru peščanog sata, a umesto toga je dobila podrugljive komentare i iskrivljene pločice u kupatilu.

Jelena Karleuša

KarleušaOvakoizgleda na Instagramu, Foto: Instagram
Jelena KarleušaA ovako uživo, Foto: Rajko Ristić

Kad je o fotošopu reč, Karleuša se baš dobro izvežbala i retko kad greši. Njen fejl je tim veći – jer, ona nije iskrivila zid ili napravila neku tako "običnu" grešku. Ne,ona je otišla korak dalje i istog dana postavila fotku na Instagramu i pojavila se pred fotografima u istoj kombinaciji. Razlika je više nego očigledna.

Kako su se u fotošopu „snašle“ Kaja Ostojić, Soraja, Dejana Živković i ostale poznate cice sa naše estrade – ali i jedan pevač koji je pokušao da se nagruva pa usput iskrivio i čitavu zgradu iza sebe, pogledajte u našoj galeriji:

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u