Zanimljivo

Ovako se Ceca MENJALA i uvek je bila SEKSI! (FOTO)

Objavljeno: 03.12.2016 | 18:45Izvor: medio.rs

Svako njeno izdanje bilo je u skladu sa zahtevima određenog doba.

Najpopularnija balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na estradi je već 28 godina, a njena popularnost iz dana u dan samo je sve veća.

Autor: YouTube screenshot

Otkad se 1988. pojavila sa 15 godina sa pesmom "Cvetak zanovetak", ona se uvek prilagođavala trendovima koji su se brzo menjali i stalno izgledala u skladu sa vremenom.

Autor: Printscreen

U početku je imala frizuru tipičnu za osamdesete godine, talasastu kosu, natapiranu na potiljku, dok je ostatak kose slobodno padao, a onda se prepustila eskperimentisanju.

Autor: Printscreen

Jednom prilikom je nosila čak i traku kojom je obuzdala nemirnu kovrdžavu kosu

Autor: Printscreen

U drugom periodu obuzdavala je kosu vežući je u gusti rep koji je slobodno padao.

Autor: YouTube screenshot

Sedam godina od početka karijere odlučila je da se ošiša na kratko, a novu frizuru predstavila je u pesmi "Monotonija" (1995), čime je iznenadila sve.

Autor: Printscreen

Bila je i crvenokosa nakratko, ali nije se ofarbala, nego je za jedan spot, u vreme kad je imala kratku kosu, odlučila da stavi periku, što je tada zbunilo sve njene obožavaoce.

Autor: Printscreen

Frizura koju su mnogi kopirali jeste stepenasto ošišana kosa sa vidno istanjenim krajevima, koja ju je lepo otvorila u licu.

Autor: Printscreen

Pre nekoliko godina se ofarbala u plavo, ali je posle samo nekoliko meseci odlučila da se vrati na staru boju kose, iako su svi komentari na račun plavokose Cece bili pozitivni.

Autor: YouTube screenshot

Pre pet godina je uradila popularni sombre i posvetlela samo krajeve.

Autor: Printscreen

Pre tri godine, kada je objavila album "Poziv" imala je dugu razbarušenu kosu, koja joj je, takođe, pristajala i činila da izgleda nekoliko godina mlađe.

Autor: Instagram

Jedno vreme, dok je bila članica žirija "Pinkovih zvezda", najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, Ceca je imala i šiške koje su bile za nijansu duže od visine obrva.

Autor: undefined

Danas Ceca neguje prirodnu, smeđu boju kose, koja joj, prema njenom mišljenju, najbolje stoji i u većini slučajeva se trudi da ima što jednostavniju i prirodniju frizuru.

Autor: V. T.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u