Zanimljivo

Ovako je blagosloveno stanje uticalo na Seku Aleksić: Sva fenomenalna izdanja naše najlepše trudnice (FOTO)

Objavljeno: 02.07.2016 | 00:00Izvor: medio.rs

Popularna pevačica Seka Aleksić odlično podnosi trudnoću, a ovo su njena najlepša izdanja u trudničkim danima...

Jedna od najtraženjih pevačica sa naših prostora Seka Aleksić, ušla je u sedmi mesec trudnoće.

Aktivna trudnica ne prestaje sa svojim svakodnevnim obavezama, kao i nastupima, a mi smo izdvojili neka od njenih najlepših izdanja sa početka trudnoće pa sve do sad.

Vlasnica velikog broja hitova, nije se promenila mnogo u trudnoći, a često je pričala o vantelesnoj oplodnji i pokušala da je približi našim ženama u Srbiji, ali i šire. 

 

Seka je mnogo puta nagovestila da neće da radi ništa šta joj ne prija u trudnoći, ali i da nikako neće da se odrekne normalnih stvari koje je praktikovala da radi tokom celog života.

"Trudnoća je divna stvar, nosim ono sto želim, onako kako se osećam, drage moje trudnice uživajte u garderobi i obući na svoj način i ne slušajte savete drugih. Samo po osećaj. Ne znam za vas, ali ja nisam razmažena trudnica, radim sve ono što smatram da mogu ono što me ispunjava, nosim istu garderobu i obuću kao i pre trudnoće, ne vidim ništa sporno u tome. Trudnoća nije bolest već blagoslov od Gospoda! Naravno, ako nekoj trudnici odgovara ravna obuća da je nosi, nisam ni ja 24h na štiklama ali ponekad ih vrlo rado nosim...uživajte u najlepšem periodu života i ne slušajte komentare kao što ih ne slušam ni ja, verujte mi - bolje je", poručila je srećna i ponosna trudnica Seka.

Atraktivna buduća mama nije želela da prestane sa nastupima, te je u dogovru sa doktorkom koja joj vodi trudnoću, nastupla i veoma uživala u druženjima sa njenom vernom publikom.

 

Trudnoća joj nije teško pala, te je lepa trudnica u iščekivanju svog sina nastavila da nosi i fenomenalne stajling kao i pre, i mnoge dame savetovala da ne prestaju da  nose ono što vole i u čemu se osećaju prijatno samo zbog okolin, ili zato što je to tako neko rekao.

 

 

Seka se sada trenutno odmara na moru sa suprugom Veljkom, i tako zajedno uživaju u poslednjim mesecima iščekivanja sina.

 

 

 

STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u