Zanimljivo

OTVORENO O SVEMU Aleksandra progovorila o Filipovoj trudnoj ljubavnici

Objavljeno: 19.09.2017 | 19:49Izvor: Alo!

Pevačica Aleksandra Prijović je javno progovorila o svemu što se ovih dana piše i priča o njenom dečku Filipu Živojinoviću, njegovoj ljubavnici i njoj.

Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, "Amidži šou", večeras ulazi u jubilarnu, desetu sezonu emitovanja, a gledaoce očekuju nova scenografija, nove igrice i uvek aktuelni gosti.

Aleksandra Prijović će otpevati nove pesme, ali otvoreno govoriti o novinskim natpisima da je dečko Filip Živojinović vara, te da je njegova ljubavnica ostala u drugom stanju.

Vladimir i Zoran će se oprobati u dobro poznatoj igri, koju ste obožavali u prethodnim sezonama, "Muzička opstrukcija", dok će Pop dati sve od sebe da pobedi Ognjena u "Vic izazovu".

Pored toga, očekuje vas i novi segment u emisiji "Youtube Music Battle", gde će gledaoci na mejl emisije moći da šalju svoje snimke na kojima pevaju ili sviraju, a koji će biti objavljeni na Jutjub kanalu "Amidži šoua". Onaj ko bude imao najviše pregleda, biće proglašen pobednikom na kraju meseca, a na kraju sezone, Ognjen će nabolje nagraditi sa dve pesme i dva spota.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u