Zanimljivo

OPTUŽEN ZA OBLJUBU MALOLETNIKA U PROVODU: Jevtićeva trojka u taksiju!

Objavljeno: 04.10.2015 | 07:24Izvor: Kurir

Umetnik koji je optužen za obljubu maloletnika primećen kako sa dva mladića ulazi u taksi i ide u provod

Nakon višemesečne izolacije, koja je usledila posle optužnice javnog tužilaštva zbog sumnje da je izvršio obljubu maloletne osobe, glumac Goran Jevtić počeo je da dolazi na javne događaje, na kojima uporno izbegava novinare i foto-reportere, ali ga je naš paparaco uhvatio prilikom izlaska u noćni provod sa dvojicom muškaraca.


Jevtić je došao na otvaranje Bitefa, ali se, za razliku od ostalih glumaca koji su rado pozirali za medije, sve vreme krio iza kolega izbegavajući kamere i foto-aparate. Nakon završetka programa u pozorištu, Goran je sa društvom prošetao do obližnjeg kluba, u kojem se nisu dugo zadržali, već su posle pola sata izašli napolje i pozvali taksi. Budući da smo bili veoma blizu glumca i njegovih drugara, čuli smo da razgovaraju na engleskom jeziku i komentarišu predstavu koju su gledali, gužvu u klubu i diskutuju gde bi mogli da nastave provod. Taksi je uskoro stigao, pa su Goran i dvojica momaka ušli u vozilo i nestali u noći.


Nekoliko dana kasnije Jevtića smo ponovo sreli na jednom gradskom splavu, gde je ponovio scenario iz Bitefa i opet se krio iza društva za stolom.

Inače, glumca čeka vrlo uzbudljiva jesen. Pored novih predstava, njemu 8. oktobra u Somboru počinje suđenje i tada neće moći da pobegne od paparaca i neugodnih pitanja.


(Lj. R.)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u