Zanimljivo

OPLELA PO GENERACIJI Eva Ras: Užasavaju me moje vršnjakinje koje umišljaju da su ribe!

Objavljeno: 13.08.2016 | 22:02Izvor: medio.rs

Poznata glumica Eva Ras dobila je ulogu u filmu britanske produkcije "Saga o tri nevina muškarca", zbog čega javnost uveliko polemiše

U filmu Eva ima ljubavne scene sa pet decenija mlađim kolegom Momčilom Otaševićem, što javnost sada nije potpuno prihvatila.

Igram baku devojke Maje, koju bi rado "povalio" jedan od trojice nevinih muškaraca, koga igra Momčilo Otašević. Kad se on najviše trudi oko unuke, njena baba iznenada doputuje iz provincije i pošto je blago odsutna, ne primećuje ljubav među mladima. Sve se menja kada moj lik slučajno popije afrodizijak i povileni, a Majin dečko nikako ne uspeva da me se ratosilja - kaže Rasova za  i dodaje:

Mi smo se beskrajno smejali jer sam 50 i više godina starija od njega. Sama situacija da se baba loži da vodi ljubav je zabavna. Snimali smo komediju i lovili smo samo smeh i komiku.

Na pitanje da li je ikada sebe doživljavala kao seksepilnu ženu, glumica odgovara:

Užasavam se svojih vršnjakinja koje umišljaju da su ribe. Više nisam ni žensko, a kamoli jebozovna i zato sam i bila pogodna da igram pohotnu babu koja se ne pravi mlađa nego što jeste. Režija je išla na to da je ona starica koja iznenada pomahnita jer su je navukli na afrodizijak.

Poznatoj glumici je pre nekoliko godina dijagnostikovan kancer, a ona o tome otvoreno govori:

- Velika je laž ovog vremena da se rak može pobediti. Možda su zaustavili bolest, ali ja sam od tog lečenja postala invalid, jer lek koji ga ubija još nije pronađen. Trebalo bi zabraniti pitanje koje ljudi postavljaju kad se sretnu: “Kako zdravlje”. One koji pitaju odgovor ne zanima, a onaj ko je bolestan zna da se živi i sa bolešću. Pola čovečanstva je zdravo, a pola nije.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u