Zanimljivo

ON JE TEŠI NAKON RASKIDA SA VELJKOM? Ovako izgleda ROĐENI BRAT Ksenije Bujišić! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.2016 | 10:39Izvor: medio.rs

Dok Veljko Ražnatović sa mamom Cecom uživa u britanskoj prestonici, Ksenija Bujišić se vozi beogradskim ulicama sa rođenim bratom.

Voditeljka Ksenija Bujišić od malena je na TV ekranima, ali je tek nedavno postala popularna i prepoznatljiva svim uzrastima zahvaljujući emotivnoj vezi sa Veljkom Ražnatovićem, sinom najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović.

Javnost sada interesuje svaki detalj iz njenog privatnog života, pa je veliku pažnju korisnika društvenih mreža privukao i njen rođeni brat Dušan Bujišić, sa kojim se Ksenija često fotografiše i snima.


Veruje se da Dušan svojoj sestri nesebično deli savete o tome kako da Cecinog sina što pre preboli, a i Ksenija čini slično – ona svom bratu pomaže pri odabiru emotivnih partnerki, što je danas i otkrila u opisu video-snimka koji se našao na njenom nalogu na Fejsbuku.

– Zna se da je mišljenje mlađe sestre najbitnije, posebno kada je izbor devojaka u pitanju – napisala je Ksenija koja, kad već nije uspela da reši svoje ljubavne probleme, daje sve od sebe da pomogne svom rođenom bratu.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u