Zanimljivo

OKRUŽENA OBEZBEĐENJEM: Naomi Kembel STIGLA U BEOGRAD! (FOTO)

Objavljeno: 23.09.2017 | 18:05Izvor: medio.rs

Ona će u srpskoj prestonici biti specijalna gošća na žurki jednog poznatog brenda.

Slavna manekenka Naomi Kembel stigla je u Beograd, a na aerodromu Nikola Tesla sačekale su je brojne novinarske ekipe! Ona je bila okružena obezbeđenjem koje ju je dopratilo do automobila!

Prema nezvaničnim informacijama, Naomi će u glavnom gradu Srbije ostati samo jedan dan, i za to će dobiti honorar od 250.000 evra! Ona će u srpskoj prestonici biti specijalna gošća na žurki jednog poznatog brenda. Naomi će biti gost na privatnoj žurki koju organizuje Branko Babić, koji je prošle godine u Beograd doveo Paris Hilton i Alena Delona.

Autor: Pink.rs

Jedna od najpoznatijih svetskih manekenki, kako prenose mediji, biće smeštena u jednom luksuznom prestoničkom hotelu, dok će se uveče družiti na zabavi upriličenoj povodom razmene iskustava u tehnici iscrtavanja obrva.

Holivudska zvezda postavila je uslove kada je dobila poziv da dođe u Srbiju, koji su joj bez pogovora ispunjeni od prvog do poslednjeg.

Popularna “crna pantera” bi trebalo u Srbiji da snimi i katalog za jedan poznati američki brend, zbog čega je iznajmljena kuća sa stilskim nameštajem na Dorćolu.

Autor: Pink.rs

Inače, na istom događaju na kojem će večeras gostovati Naomi, prošle godine je bila Paris Hilton. Bogata naslednica je nekoliko dana boravila u našoj prestonici, na žurki je puštala muziku i napravila dobru atmosferu, a kako su mediji tada pisali, ona nije želela da proba domaće specijalitete poput ćevapa.

Naomi je sinoć prisustvovala reviji brenda Versaće, gde su se okupile najpoznatiji modeli 90-ih. Okupljanje modela među kojima je Karla Bruni, Klaudija Šifer, Sindi Kraford, Helena Kristensen i Naomi, napravljeno je povodom 20. godišnjice smrti dizajnera Đanija Versaćea. Tim povodom je sinoć organizovana revija, a nakon toga i žurka u pripremi Đanijeve sestre, Donatele.

Izvor:Pink.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u