Zanimljivo

OAZA MIRA U VOJVODINI Ekskluzivne fotografije nove, luksuzne vile PORODICE ĐOKOVIĆ na jezeru

Objavljeno: 18.10.2017 | 09:28Izvor: Blic

Porodica našeg najuspešnijeg sportiste pre više od godinu dana započela je radove na velikoj kući na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika, a kako se vidi na poslednjim fotografijama, useljenje se približava.

Iako su u prilici da na bilo kom mestu u svetu izgrade kuću, porodica Novaka Đokovića odlučila je da za novu rezidenciju odabere Srbiju, i to upravo jedno malo jezero između Rume i Vrdnika, na čijoj obali niče velelepna građevina. Prve fotografije nove kuće pojavile su se prošle godine na društvenim mrežama, i tada se dalo naslutiti da Đokovići grade nešto što će zaista izgledati kao neka od vila na Azurnoj obali.

Kako smo saznali, Novakov otac Srđan Đoković je došao na ovu ideju, te on i gradi porodičnu kuću u kojoj će Novak moći da uživa sa porodicom, braćom i roditeljima kada god mu se ukaže prilika. Nova vikendica bi trebalo da ima propratne objekte, a nije isključeno da će jednog dana ovde sagraditi i restoran i bazen.

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Fotoreporter "Blica" zabeležio je kako izgleda gradilište, a sada je jasno da se radi o vikendici koja ima dva sprata i koja se nalazi na samoj obali veštačkog jezera izuzetno popularnog kod ribolovaca. Kuća je poprilično izolovana, a oko nje nema drugih građevina.

Pavlovačko jezero generalno nije destinacija koja vrvi od drugih turista, tako da će Đokovići moći da se osame i uživaju u prirodi, ali i čarima Fruške gore koja se nalazi nedaleko od jezera.

Foto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Kao što se vidi na fotografijama, porodica slavnog tenisera neće imati baš mnogo komšija s obzirom na to da ovaj kraj još nije postao raj za vikendaše. Ipak, Pavlovčani sa kojima smo razgovarali očekuju da ovaj kraj bude popularniji nakon što Novak počne da ga posećuje, a očekuju i da skoči cena zemlje oko jezera.

- Jednom smo videli Novaka i učinio se kao divan i normalan mladić. Počastvovani smo što se odlučio baš za ovo jezero, a verujemo da će i njegov dolazak privući ljude. Možda će da svrati i na kafu - ne kriju oduševljenje Novakove buduće komšije.

Inače, Novak je u junu i posetio gradilište, gde se, kako smo pisali, i fotografisao sa radnicima, ali i interesovao kako teče gradnja i za tajne neimarskog zanata.

Novakovi roditelji
Foto: PromoNovakovi roditelji

Prvo Jelenino pojavljivanje nakon porođaja

Novak i Jelena Đoković nedavno su posetili koncert violiniste Džošue Bela u Monaku. Najviše pažnje privukla je Jelena, kojoj je ovo bilo ujedno i prvo pojavljivanje posle porođaja sa ćerkom Tarom. Jelena je imala puštenu kosu, a bila je u crno-beloj odevnoj kombinaciji, dok se Novak odlučio za odelo i košulju. Inače, poznato je da su njih dvoje ljubitelji klasične muzike i da Novak ne propušta priliku da poseti Filharmoniju u Beogradu svaki put kada je u Srbiji.

Jedini sa Balkana: Nole na 14. mestu "Forbsove" liste

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se na 14. mestu godišnje liste časopisa "Forbs" prema zaradama poznatih ličnosti iz Evrope. Đoković je, na osnovu liste „Forbsa“, od juna prošle do jula ove godine zaradio 31,5 miliona dolara i jedini je predstavnik Balkana među 20 izabranih. Na prvom mestu je britanska spisateljica Džoan Rouling sa čak 80 miliona dolara, ispred najboljeg fudbalera sveta Portugalca Kristijana Ronalda (78 miliona) i mužičke grupe iz Velike Britanije „Koldplej“ (74 miliona). Pevačica Adel je na četvrtoj poziciji (57 miliona), teniser Rodžer Federer (54 miliona) je peti, a šesti je pevač Elton Džon (50 miliona).


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u