Zanimljivo

NIJE VIŠE MOGLA DA IZDRŽI Ana Sević konačno progovorila o Lukasu!

Objavljeno: 13.10.2017 | 09:56Izvor: Alo!

U estradnim krugovima šuškalo se da je pevačica u svoj krevet dovodila Lukasa dok je njen suprug Darko Lazić bio na nastupima, te da je Aci slala i ljubavne poruke.

Ona sada otkriva u kakvim je odnosima sa pevačem, ali i sa svojim mužem.

- Aca je moj dragi kolega, zašto ne bismo bili dobri? Prosto, svi na estradi funkcionišemo lepo, bez obzira na to što ljudi pišu. Kada bismo verovali u takve stvari, niko ni sa kim ne bi razgovarao. Darko i on su uvek bili dobri i sada su - kaže Ana Sević za “Blic”.

Kada su se pojavile priče da je Ana Lukasova ljubavnica, i to duže vreme, šuškalo se da će upravo to biti okidač njenog i Darkovog razvoda, ali Sevićeva kaže da od kraha braka nema ništa.

- Ma kakav razvod? Razvodili su nas i pre nego što smo se venčali, tako da smo mi na te stvari, nažalost, navikli. Mi smo u istom poslu i apsolutno znamo kako sve funkcioniše. Znamo šta je istina. Ko hoće neka veruje u šta želi, ja se tu ništa ne bih mešala - kaže Ana Sević za “Blic”.

Korisnici društvenih mreža nedavno su ponovo počeli da se šale na račun Darkove kilaže, a Ana kaže da ne može da pomogne suprugu da smrša.

- Ne mogu ja tu ništa. To je nešto što zavisi od njega, kao što i svaka odluka zavisi od osobe koje se i tiče. Ja sam tu da ga podržim i u treninzima, i u dijeti, i u svemu, ali to je isključivo njegova odluka. On čovek voli da jede, šta da radim - nemoćna je Ana Sević.

Podsećamo, osim priča da je Ana varala Darka sa Lukasom u njihovom krevetu, šuškalo se da njih dvoje imaju svoje ljubavno gnezdo i u Crnoj Gori, te da se pevačica u jednom trenutku zaljubila u Lukasa, ali da joj je on stavljao do znanja da više od toga neće ići.

Pričalo se i da je Ana bila Lukasova uteha nakon kraha njegovog braka sa Sonjom, ali su akteri te priče sve to kasnije demantovali.

I dok je trajala ova španska serija, po gradskim kuloarima šuškalo se da su Ana Sević i Darko Lazić u svađi, ali da u javnosti glume srećan par, te da je Darko u svojoj kući bio besan, dok je okolo na sav glas branio suprugu i žalio se da mu neko sve to smešta.

Darko tera po svom, bahati se skupim kolima

Pevač Darko Lazić poznat je kao neko ko uživa da se hvali materijalnim dobrima kojima je okružen, a pored skutera, satova, preskupih pića i putovanja, tu su i skupocena vozila. Darko je u svoj vozni park uvrstio ogroman auto čija je cena oko 100.000 evra, a Darko se pohvalio na Instagramu i posle uspešne kupovine uz harmoniku proslavio što je postao vlasnik tog četvorotočkaša.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u