Zanimljivo

NIJE LAKA! Snežana Dakić: Misle da mogu da me imaju bez udvaranja!

Objavljeno: 29.05.2017 | 23:01Izvor: medio.rs

Nakon što je nedavno zapretila da će ubuduće slušati intuiciju i policiju kada joj ukradu stvari, voditeljka Snežana Dakić ne želi da otkrije na koga je tačno mislila

- Taj na koga sam mislila je očigledno primio poruku. Htela sam da pokažem da treba imati poštovanja prema meni, baš kao što ga ja imam prema svima, ali baš prema svima sa kojima radim, i sa kojima živim, i sa kojima se samo poznajem. Videli ste kako je to odjeknulo - kaže Snežana, koja priznaje da ume da bude zastrašujuća kada oseti da je ugrožena.

Ona priznaje da snaga koju poseduje stvara blokadu kod muškaraca koji žele da joj priđu.

- Celu prošlu sezonu na „Ženskoj TV“ sam provela baveći se raznim temama iz domena muško-ženskih odnosa. Mislim da je dosta teško dokučiti šta muškarci žele, ali jedna stvar je sigurna. Oni u današnje vreme neće da se potrude da dobiju nečiju naklonost, oni bi da se sve desi vrlo brzo, bez udvaranja, bez nekog upoznavanja, u kojem bi mogli da pokažu koliko su bogati sadržajem i interesantni kao ličnosti. Ja zaista ne znam šta oni hoće, ali s druge strane, oni nas, javne ličnosti, smatraju televizorima koji uključe kada im se gleda. To ne može tako. Ja nisam televizor koji uključiš onda kada ti se gleda, nego sam ženska osoba sa emocijama, koja očekuje i pažnju, i naklonost, i poštovanje, mora da se razmišlja i o mojim emotivnim potrebama - objašnjava Dakićeva, koja iz propalog braka sa biznismenom Vladimirom Mikićem ima ćerku Lauru, koju uči da bude feministkinja.

- Mislim da feminizam nije loša pojava. Treba ga samo na pravi način shvatiti. Mislim da su današnje devojčice evoluirale, vrlo su emocionalno inteligentne. Mislim da će moja ćerka imati sreće jer ću ja moći da joj odgovorim na mnoge emotivne dileme, jer sam i ja prosto savremena žena - ističe voditeljka.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u