Zanimljivo

MILICA DABOVIĆ UHVAĆENA U LAŽI! EVO ŠTA JE SLAGALA O SVOM ŽIVOTU

Objavljeno: 28.03.2017 | 09:45Izvor: Puls

Bivša košarkašica Milica Dabović prvo priča jedno, pa drugo! Šta je istina?!

Nakon što su se pojavila paparaco fotografije na kojima je uhvaćena u društvu novog dečka Vuka, Milica je izdala saopštenje za javnost u kojem demantuje da je sa njim u ljubavnoj vezi.

- Moj prijatelj Vuk jedan je od onih koji su mi u teškom momentu pružili ruku. Tačno je da mi je pomagao i digao me kad sam klonula. To što je on postupio ljudski u trenutku kad mi je bilo teško, međutim, donelo mu je samo probleme. Vuk i ja nismo u ljubavnoj vezi. Niti je on moj budući finansijer, kako ga zli jezici nazivaju. On nije zaslužio da se o njemu piše ništa ružno. Vuk je dobar čovek. I moj, trenutno, najveći oslonac. Mi smo samo prijatelji. A, prijateljstvo je svetinja - napisala je Milica između ostalog.

Novi dečko Milice DabovićNOVI DEČKO MILICE DABOVIĆ • PETAR MARKOVIĆ / RAS SRBIJA

Samo tri nedelje kasnije Dabovićeva je "promenila proču" i za jedan magazin otkrila da je sa tim istim prijateljem u ljubavnoj vezi.

Ona je ispričala kako njih dvoje gledaju na tetovažu koju je posvetila bivšem dečku Šimetu Šikliću.

– Često se šalimo na taj račun. Vuk kaže da mu ne smeta jer se moj bivši uopšte ne zove tako. Ponekad

mi kaže da uopšte ne moram da skidam tetovažu i da ćemo ćerki dati ime Simona. Maštamo o tome da postanemo roditelji. Oboje želimo da se što pre venčamo i dobijemo decu. On je iz korena promenio moj život i obožavam način na koji me voli i kakav je kao osoba – rekla je Milica za "Hello".

Postavlja se pitanje da li je Milica bila iskrena kada je prvo rekla da joj je novi dečko prijatelj ili su zaista tako brzo iz prijateljstva zakoračili u ljubavnu vezu.

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u