Zanimljivo

MELINA DŽINOVIĆ KRIVI SEBE JER NEMA JOŠ JEDNO DETE, EVO I ZAŠTO (VIDEO)

Objavljeno: 27.05.2017 | 22:36Izvor: Puls

Melina i Haris Džinović u ljubavi su već deceniju i po i imaju dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, a kako nam je otkrila dizajnerka, oni žele još jedno dete.

- Mnogo mi je žao što već nemamo treće dete, krivim sebe što sam bila neodlučna - otkriva za "Blic" kreatorka i supruga popularnog pevača.

- Jako to želimo, krivim sebe što sam bila neodlučna, trebalo je da idemo i na treće, što nije isključeno da hoćemo. Deca i porodica su nam smisao života definitivno, posao i sve ostalo dolazi na broj dva - iskreno nam je otkrila Melina Džinović.

Za njihov brak uvek se nekako vezuje i priča o prevelikoj razlici u godinama. Melina je sa Harisom počela u svojoj 22. i danas ima 35, dok je Haris trideset godina stariji od nje.

milena_dzinovic_o_razlici_u_godinama_i_ceci_show_clip_safe

- Meni ništa nije draže nego da budem supruga Harisa Džinovića. Ne znam zašto je to sporno? Verovatno je to ovaj feminizam doneo da se žene bune kada ih nazivaju po suprugu. Ja sam prvo supruga jednog velikog čoveka u svakom smislu, ne samo po karijeri, i meni je ponos toliki da ne mogu da vam objasnim. Mene Haris zove Melša i ja se javljam na telefon sa: "Ćao, ja sam Melša Harijeva", a s druge strane to kako će vas zvati niti ruši, niti pravi vaš identitet - kaže Melina Džinović.

Razvodi na estradi su sve učestaliji, a dizajnerka tvrdi da joj se zbog toga slama srce.

- Žao mi je kad čujem da se par razvodi a imaju decu, s druge strane, očigledno je neminovno, tužno je i mislim da ti lomovi emotivni teško padaju svima - priča ona.

Melinine haljine nose mnoge svetske i balkanske zvezde. Ceca seksi belu u novom spotu "Anđeo drugog reda", a pevačica Džesi Džej je ponela crnu toaletu u Kanu. Kada su svetske zvezde u pitanju, pre nje haljine su nosile i Šeron Stoun, Dženifer Lopez....

- Ah da, uveselilo me je kada sam videla da je Džesi obukla tu haljinu za Kan. A Ceca izgleda nikad bolje, ali mislim da nije stvar u haljini, ona prosto sija. Moje haljine može da kupi ko želi, a Ceca prva može da odabere stvari koje joj se sviđaju zato što je odabrala "Hamel" još 2012. Divno je što je poznatih dama sve više, ovo je san snova od posla i drago mi je što ide ovom putanjom - kaže Melina na pitanje kako se odlučuje na to ko će da kupi njene haljine, i dodaje da u svemu ima veliku podršku supruga koji joj je pomogao da donese prave odluke o inostranstvu.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u