Zanimljivo

MALINA I VUKAŠIN: Otkrivamo MISTERIJU NAJSEKSI LJUBAVNE SCENE u seriji Srećni ljudi (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.07.2016 | 22:31Izvor: Telegraf.rs

Zavirite iza scene sa Desimirom Stanojevićem i otkrijte najveće tajne čuvene porodične serije koju ste svi voleli

Desimir Stanojević (1950) je glumac koji igra više od 40 godina u pozorištu, a TV publika ga najviše pamti po ulozi Vukašina Golubovića u seriji “Srećni ljudi”. Čuvena ljubavna scena u toj seriji sa partnerkom Snežanom Savić jedna je od najstrastvenijih kadrova tog projekta, koja je i u vreme kad je prvi put prikazivana budila veliku pažnju javnosti.

Desimir Stanojević je za Telegraf već ispričao kako je baš on dobio jednu od glavnih uloga u toploj porodičnoj seriji pisanoj perom Siniše Pavića, koja je obeležila čitavo razdoblje devedesetih.

Zanimljiva je i činjenica da gledanost serije nije opala čak ni kada je Tanju Bošković zamenila glumica Zlata Numaganić, koje su u seriji igrale Lolu – ženu Vukašina Golubovića, odnosno Desimira Stanojevića. Mali je broj filmskih ili pozorišnih ostvarenja kojima popularnost ne opadne kada glavne glumce zamene njihove kolege.

Printskrin: RTS

Printskrin: RTS

Gospodine Stanojeviću, kako ste podneli kada vam se promenila partnerka u jeku popularnosti serije?

– Teško to ide jer se čovek navikne. Sticajem okolnosti Zlata Numanagić je moja koleginica iz “Pozorišta na Terazijama” i dosta smo igrali zajedno partnere. Reditelj Aca Đorđević je, pored ostalih, pitao i mene ko bi mogao da zameni Tanju Bošković jer je bilo pitanje opstanka serije. Zlata je znala da mora da promeni stil, jer su ona i Tanja potpuno drugačije osobe. Zlata je tada igrala na varijantu žene-domaćice, koja se brine oko porodice i dece, dok je Tanja imala nameru da kroz svoj lik razvija vamp-ženu do kraja. Najvažnije od svega bilo je da pisac Siniša Pavić prihvati taj predlog.

Da li se scenario menjao i prilagođavao Zlati Numanagić, s obzirom na to da se primećuje izuzetna razlika u karakteru i liku?

Kako ste se navikli kada je Dubravku Mijatović, koja je igrala Vašu ćerku Đurđinu u seriji, zamenila Jugoslava Drašković?

Zanimljivo je da ste u seriji imali ljubavnu scenu i sa Tanjom Bošković i sa Snežanom Savić, a sa Zlatom Numanagić ne. Zašto?

– Pisac je tako hteo. Verovatno mu je ona izgledala kao beogradska domaćica, koja čak i drugačije živi sa svojim suprugom. Mislim da je to samo do pisca scenarija Siniše Pavića, da čak nije ni do reditelja. Verovatno se Siniši ona takvom učinila.

Kako su se snimale ljubavne scene u “Srećnim ljudima”?

A kako je izgledalo snimanje strastvene ljubavne scene sa Snežanom Savić, koja je u seriji tumačila lik Maline Vojvodić?

Printskrin: RTS

 

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u