Zanimljivo

LAZIĆ JE STARLETINA TIHA PATNJA: Tijana Ajfon zaljubljena u Darka!

Objavljeno: 30.04.2016 | 09:56Izvor: Kurir

Pobednik „Zvezda Granda“ nekad se družio s Tijanom, koja je pokušavala da ga smuva, ali on ju je uvek gledao samo kao drugaricu

Jedna od najpoznatijih srpskih starleta Tijana Ajfon celog života je nesrećno zaljubljena u folk pevača Darka Lazića, saznaje Kurir Stars! Iako je postala poznata po vezama s fudbalerima i političarima, ipak je pobednik „Zvezda Granda“ njena najveća ljubav, ali neostvarena.
- Ajfonki je Darko tiha patnja još iz tinejdžerskih dana. Oni su živeli nedaleko jedno od drugog, ona u Popincima, on u Brestaču, i družili su se. Tijana je bila na njegovom 18. rođendanu, pokušavala je da ga smuva, ali Lazić ju je uvek gledao kao drugaricu. Nikad nije želeo da bude s njom - rekao je naš izvor.

Ajfonka je prošle nedelje došla na Lazićev nastup na jedan beogradski splav. Čežnjivo je gledala u pevača, a on je prevrnuo očima kad ju je ugledao. Tijana celo veče nije skidala pogled s njega, na razne načine trudila se da je primeti - došla je u kratkoj haljinici, izbacila grudi, nadogradila kosu, meškoljila se na stolici pokazujući duge noge i donji veš. I opet bezuspešno. Darko je izbegavao kontakt s Tijanom, nije joj se ček ni javio.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u