Zanimljivo

KAD BATA ŽENI PRVENCA: Gašić spremio bogatstvo za svadbu sina

Objavljeno: 30.07.2016 | 23:36Izvor: Blic

Bivši ministar Bratislav Gašić 18. septembra ženi svog najstarijeg sina Vladana, a za tu priliku je renoviran restoran “Bagdala”.

Vladan i njegova verenica Dragana Stojanović već su privukli pažnju javnosti skupim poklonima koje su razmenili prilikom veridbe. Šuškalo se da njen brilijantski prsten košta čak 2.000 evra, a satovi koje su jedno drugom darovali po 18.000, te se očekuje da mladenci svoj dan proslave na jednako visokoj nozi.

Oni su izabrali ni manje ni više nego najlepše mesto u Kruševcu, zelenu oazu na brdu Bagdala u čijem se centru nalazi istoimeni restoran.

Restoran "Bagdala"
Foto: S. Milenković / RAS SrbijaRestoran "Bagdala"

Problem im je predstavljalo to što je ovo nekada hit mesto donedavno bilo potpuno demolirano. Pre pet godina, kada je restoran zatvoren, postao je stecište narkomana i alkoholičara, koji su uništavali sve pred sobom, te je u ruinama nekadašnje lepotice često intervenisala policija.

Kako "Blic" saznaje iz nezvaničnih izvora, restoran je renovirao svojim novcem ministar Gašić, ne bi li slavlje svog prvenca upriličio na najlepšem mestu u Kruševcu. Restoranu je vraćen stari sjaj, svečano otvaranje upriličeno je 1. maja, a kako nam izvori tvrde, svaki kutak tog lokala urađen je po najmodernijim principima.

- Koliko je novca Gašić uložio u renoviranje sam Bog zna - rekao je izvor "Blica".

Meštani koji su i ranije posećivali restoran, tvrdili su da i napušten vredi nekoliko stotina hiljada evra, te se onda samo može samo pretpostaviti koliko je iznosilo njegovo kompletno renoviranje.

Veliki luksuz

Foto: Privatna arhiva

Lokal je spolja okružen listopadnom šumom, dok se unutra krije pravi luksuz. Preovladavaju boja slonovače i krem-bela, čak su i fotelje u restoranu presvučene tom nijansom kože. „Bagdala“ je renoviranjem ponovo zaslužila da se pohvali sa svoje četiri zvezdice i opet postala mesto u kome će se okupljati javne ličnosti iz sveta sporta i estrade. Goste će uveseljavati pevači iz "Zvezda Granda".


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u