Zanimljivo

JOŠ JEDAN LJUBAVNI NEUSPEH: Marko Jarić ostavio devojku!

Objavljeno: 04.05.2016 | 19:36Izvor: medio.rs

Poslednjih nekoliko nedelja njih dvoje su se stalno svađali i svaki razgovor se svodio na prebacivanje raznih stvari uz raspravu ko je kriv, kazao je izvor blizak paru.

Marko Jarić rešio je da stavi tačku na romansu sa kreatorkom i manekenkom Tijanom Krstić.

Tokom četvoromesečne romanse par se suočavao sa mnogim nesporazumima, te je to glavni razlog za krah ove ljubavi.

– Poslednjih nekoliko nedelja, njih dvoje su stalno svađali i svaki razgovor se svodio na prebacivanje raznih stvari uz raspravu ko je kriv. Kako je vreme odmicalo, a oni nisu uspeli da prevaziđu nesuglasice, odlučili su da se rastanu. Zapravo, Marko je doneo konačnu odluku i saopštio ju je Tijani u poslednjem razgovoru. Ono što je njima najviše pravilo problem jeste to što je njihova veza funkcionisala na daljinu – kazao je izvor blizak paru za Alo.rs.

 

Prema pričama, Tijana zbog poslovnih obaveza nije mogla da ide kod Marka, što je stvorilo dodatne probleme.

– Samo na početku veze uspevala je da mu odlazi u posetu. Nakon toga videli su se još jednom, kada je košarkaš bio u Beogradu. Tijana je planirala da za praznike ode kod njega, ali je u poslednjem času otkazala let jer je između njih došlo do sukoba, pa se tako umesto u Majami zaputila u Grčku, gde je bila nekoliko dana u društvu drugarica – navodi izvor i dodaje:

– Marko važi za nekog ko ne voli da se njegov privatni život eksponira u javnosti, pa je bio veoma ljut kada je u medijima video da je objavljena vest o njihovoj vezi. Odmah je posumnjao da je Tijana to ispričala, zbog čega je nastala prva svađa. Za razliku od njega, kreatorka je opuštena i ne mari mnogo šta će mediji da pišu o njoj. S druge strane, Marko više brine jer ne želi da njegove ćerke saznaju za tatine avanture – završava sagovornik.

Pre veze sa Tijanom Marko je bio u braku sa Adrijanom Limom. Iako se spekulisalo da će se manekenka i bivši košarkaš pomiriti, par je ipak odlučio da je najbolje da svako krene svojim putem.

Autor: M. Đurović

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u