Zanimljivo

JELISAVETA U LJUBAVNOM TROUGLU: U Teovom telefonu našla poruke bivše ribe!

Objavljeno: 21.04.2017 | 10:16Izvor: Kurir

Miloš Teodosić pati za bivšom devojkom, a to nije Jelisaveta Orašanin! Proslavljeni košarkaš u mobilnom telefonu i dalje čuva poruke koje je razmenjivao s njom!

Ali to nije sve! Njih dvoje su se dopisivali i kad je Teo smuvao Jelisavetu! A kad je glumica igrom slučaja pročitala jednu takvu poruku, pobesnela je na sportistu.

- Teu je bilo lepo u vezi s tom devojkom i zbog toga i dalje čuva poruke koje su razmenjivali. To je jedna od njegovih najozbiljnijih ljubavnih veza. On u tome nije video ništa loše i zato mu nije bilo jasno kad mu je Jelisaveta skrenula pažnju da nije u redu što i posle raskida čuva uspomenu na bivšu. Tad su krenuli problemi u njihovoj vezi. Jelisaveta je zatim rešila da mu vrati istom merom, pa je ponovo postala bliska s bivšim dečkom Vukom Kostićem i njihova ljubav je ubrzo pukla - priča naš dobro obavešten izvor blizak nekadašnjem paru.

Kako bismo utvrdili o čemu se tu zapravo radi, pozvali smo aktere ove priče, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Podsetimo, košarkaš moskovskog CSK bio je u kratkoj ljubavnoj vezi s Orašaninovom, s kojom je ljubavnu priču završio pre tačno mesec dana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u