Zanimljivo

Jelena je ista Kim Kardašijan i zbog toga je obožavaju i Amerikanci

Objavljeno: 24.05.2016 | 14:10Izvor: 24sata.rs

U moru dvojnica Kim Kardašijan posebno se izdvaja Jelena Perić (24) koja toliko liči na slavnu starletu da je zbunila i američke blogere. Lepa Jelena na Instagramu je sagradila pravo malo carstvo zahvaljujući sličnosti i trikovima za šminkanje.

Jelena je profesionalni šminker iz Zagreba. Iako je Instagram profil otvorila pre manje od godinu dana, već ima preko 600.000 pratilaca, što je velika brojka čak i za američke blogere.

Za sve može da se zahvali činjenici da prirodno liči na Kim, ali i fenomenalnim šminkerskim veštinama.

- Često me porede sa Kim. To je veliki kompliment i drago mi je zbog toga, iako ponekad zna da postane zaista dosadno - kaže Jelena za hrvatske medije.

Ona je jako ponosna što je njen Instagram profil tako popularan, ali ističe da nije u pitanuu puka slučajnost, već se iza svega krije ozbiljan rad i trud.

- Da je tako, onda bismo svi imali milione pratilaca! - ističe ona.

Međutim, pored truda i rada, koji se uglavnom bazira na vođenje računa o izgledu, unapređivanje mejkap veština i pravljenje dobrih fotki, Jelena ističe da je imala i dosta sreće jer ju je na Instagramu spomenula slavna američka blogerka Lili Galiči, koja ima 2,2 miliona pratilaca.

Jelena ističe da je singl i da se trenutno fokusira samo na posao, a kod muškaraca voli veliki nos i tamnu bradu.

Dakle, momci - samo napred!


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u