Zanimljivo

Ivana Šašić: Stanija, teško je kad ti se zna tarifa, prava si klošarka!

Objavljeno: 07.02.2016 | 08:39Izvor: medio.rs

PEVAČICA NA STRANI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA.

Pošto je Stanija Dobrojević konačno rekla da Kristijanu Goluboviću neće dati ni polovinu, a još manje kompletnu nagradu, bez obzira što je to obećala, progovorila je i pevačica Ivana Šašić.

– I tako je danas velika drugarica i samonazvana miljenica nacije i lepa, mlada (kao rosa u podne), uspešna devojke iz Vocina pokazala kakva je zaista. Tako je i mene izdala huškajući Kristijana protiv mene, a sad je izdala i njega. Jbg, teško se zarađuje novac kada ti je tarifa poznata ali kada imaš dobar želudac kao ona ide nekako. Jednom rečju pokazala je i dokazala ovim audio snimkom koliko je ološ i da je pripremila teren da mu naudi. A on je meni lično rekao da ako se desi da on izađe ranije i ona pobedi, a ona sama javno izrekla da nagradu dele pola-pola. Nisam ni na čijoj strani i ovaj moj status smatrajte kao moje razmišljanje, a znam da će se mnogi složiti samnom – napisala je Ivana Šašić. 

SasicZa Pink.rs Ivana je bila još oštirja.

– Nagrada je njegova i ona je, što smo svi videli, pobedila zahvaljujući njemu. Pa kad je tako, ne budi klošarka! Pare na sunce i daj čoveku ono što si obećala – rekla je Ivana Šašić  i dodaje:

– Nisam u kontaktu s Kristijanom, ali u ovom slučaju sam na njegovoj strani. Realna sam i znam šta je sve učinio za nju. Znam i šta su Stanija i Medenica učinile meni. Huškale su Kristijana protiv mene i zbog Stanijinog huškanja je ušao u sobu kada se desio incident sa Radetom. Za Kristijana nikad nisam rekla lošu reč, niti ću. One su pokazale kakve su i zašto su bile dobre s njim sve vreme boravka na Farmi.

Farmeri se u Lisoviću  možda nisu slagalali, ali kad je o raskolu između Stanije i Kristijana reč,bivši farmeri su istomišljenici – Stanija je pokazala svoje pravo lice.

 PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u