Zanimljivo

GURNUO CREVO U REKTUM, PA OKRIVIO POLITIČARE: Detalji najneverovatnije priče u Srbiji

Objavljeno: 22.05.2015 | 12:19Izvor: Telegraf.rs

Nepoznati Beograđanin (74) je u bolnici rekao da ga je napala grupa muškaraca koja ga je vređala i napastvovala, ali je ubrzo lekarskom intervencijom utvrđeno da je deo creva u anusu završio tako što ga je starac sam gurnuo

Malo je falilo da jedan stariji Beograđanin izazove međustranački incident kada je policiji prijavio da su ga politički suparnici silovali. Problem je rešen kada su lekari u rektumu pronašli strano telo i ustanovili da je tamo dospeo tako što ga je sam gurnuo.

Ovaj nesvakidašnji slučaj je zabeležen početkom nedelje uUrgentnom centru. Stariji gospodin (74) se javio sa izgovorom da ga je napala grupa muškaraca prozivajući njegovo političko opredeljenje. Rekao je da je šetao na Adi Huji kada su mu prišli i počeli da ga psuju, nazivajući ga “naprednjakom”, a potom su ga, prema njegovim rečima, oborili, zaskočili i držali ga licem priljubljenim uz zemlju.

Zatim, jedan od njih mu je skinuo trenerku i zabio mu nepoznati predmet u rektum.

– On je tvrdio da su se odmah nakon toga razbežali, a da je on seo u privatni automobil i sam se javio u bolnicu – rekao je izvor ovog lista.

Medicinsko osoblje je odmah o svemu obavestilo policiju, a on je poslat na hirurgiju, gde su mu lekari iz anusa izvadili deo gumenog creva, ali su utvrdili da tamo nije dospeo nasilnim putem.

Foto: AP/Tanjug, Foter/Flickr/Mallory Jean

Foto: AP/Tanjug, Foter/Flickr/Mallory Jean

– Lekar je konstatovao da nema nasilnih povreda zbog čega se odmah posumjalo u njegovu priču. Policija je nakon toga obavila razgovor i s njim i tada je konačno otkrio pravu istinu – rekao je izvor.

Kada se suočio sa činjenicama, starac je priznao da je predmet gurnuo u sam u svoj rektum, ali se uspaničio kada je shvatio da se tamo zaglavio. Priču o napadu je izmislio jer ga je bilo sramota da ispriča šta se zaista dogodilo.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u