Zanimljivo

(FOTO) SIGURNO GA NIKAD NISTE VIDELI: Ovo je prvi muž Ane Bekute! Ostavila ga zbog klavijaturiste!

Objavljeno: 21.04.2017 | 12:06Izvor: Kurir

Ana Bekuta poslednjih godina uživa u ljubavi sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom, a da li znate ko je bio njen prvi muž?

Naime, Ana Bekuta 10 godina je živela sa šabačkim muzičarem, bubnjarem Predragom Vidovićem Prejom u nevenčanoj zajednici. Godina 1981. bila je sudbonosna za Anu.

Predrag Vidović se početkom 80-ih vratio u Šabac nakon angažmana po Nemačkoj i Americi. Shvativši da se bolje može zaraditi na narodnjacima, Vidović je promenio muzički pravac i zajedno sa svojim bendom raspisao konkurs za pevačicu na koji se javila Nada Polić, to jest pevačica sa umetničkim imenom Ana Bekuta.

View image on Twitter
 Follow
babura velika @BaburaVelika

Predrag Vidović Preja, prvi muž Ane Bekute.

Ansambl je dobio ime "Anabe". Pored Predraga Vidovića ansambl su činili: Zoran Bursać, Sava Jovanović, Milenko Božić i Boban Živković.

Uz Predraga Vidovića Ana je počela ozbiljno da se bavi muzikom. Radeći, zbližili su se i privatno i bili su punih deset godina u vezi.

Foto: Damir DervišagićFoto: Damir Dervišagić

Na jednoj od svojih turneja, početkom 90-tih, Ana se zbližila sa klavijaturistom Slobodanom Smakićem. Godine 1992. zauvek je napustila Preju i Šabac i preselila se u Beograd. Sa Slobodanom je živela i radila zajedno do 2000.

Danas je Bekuta u srećnoj vezi sa bivšim ministrom Milutinom Mrkonjićem. Iako se on nije zvanično razveo od svoje supruge Dragane Daše, to Ani i Milutinu ne smeta da već pet godina uživaju u vezi.

Foto: Aleksandar Jovanović

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u