Zanimljivo

EMINA JAHOVIĆ NAPUNILA 35 Bilo je teških puteva, ali sam uvek bila jaka!

Objavljeno: 16.01.2017 | 09:32Izvor: Alo!

Poznata pevačica Emina Jahović Sandal proslavila je juče 35. rođendan, koji je provela u društvu prijatelja i porodice, supruga Mustafe i sinova Jamana i Javuza.

Jahovićeva je ovim povodom ispričala koliko je joj je bilo teško u životu, ali da je zbog mnogo razloga danas srećna žena.

- Kada pogledam unazad, toliko stvari sam prošla u životu... Prošla sam kroz mnogo različitih puteva. Neki od njih su bili laki i radosni, neki teški i mračni. Međutim, šta god da se desi, ja uvek pokušavam da budem jaka, jer je život upravo to - jedno iskustvo kroz koje prolazimo, a ne problem koji treba rešiti! Ono što je najvažnije, bog me je blagoslovio divnom porodicom, prijateljima i rodbinom, saosećanjem i empatijom za druge, volim ljude bez pravljenja razlike između religija - poručila je Emina i dodala:

- Bog me je blagoslovio talentom za muziku, kako bih osećanja mogla da podelim kroz melodiju i reči. Bog me je blagoslovio da dobijem svoju drugu porodicu i veliku armiju fanova... Da rastem i sazrevam sa njima od svoje 18. godine. Dakle, da li sam ja srećna žena? Jesam. Takođe sam srećna što imam vas i što sam u stanju da primam ljubav i podršku sve ovo vreme. Hvala vam na svim prelepim rođendanskim željama i pozitivnoj energiji koju sam primila od vas. Vaš veoma ponosni 35-godišnji Jarac - kaže Jahovićeva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u