Zanimljivo

EKSKLUZIVNO: Kristijanovo pismo Staniji! (FOTO)

Objavljeno: 07.02.2016 | 19:28Izvor: medio.rs

ŽESTOKI MOMAK POKUŠAO JE I IZA REŠETAKA DA DOPRE DO STARLETE.

– Pouzdano znam da je Staniji uplaćen novac i za mene, i to pre nego što sam uhapšen. Na sve načine sam pokušao da je dosegnem, ali je ona, od trenutka kad je novac legao, prestala da mi odgovara na pozive i poruke – kaže Kristijan Golubovićza Pink.rs. Staniji je, i pre njegovog hapšenja, leglo 35.000 evra.

Hapšenje  i oduzimanje mogunosti telefonske komunikacije, nisu ga obeshrabrili. Na dan kad je Stanija Dobrojević rekla da odlazi iz Srbije, ali da ne želi da otkrije ni gde ni na koliko, Kristijan Golubović joj je iz pritvora poslao pismo u kojem nema ni traga nikakvim pretnjama.

Pink.rs ekskluzivno  donosi sadržaj tog pisma.

“Standži zdravo, hvala ti za uplatu (30.000 dinara). Ne bi da ti dužnim, savetujem ili patetišem… Od kada smo završili Farmu6 ja sam se prebacio  na jako bitne stvari i zato nisam nalazio vremena da se vidimo i porazgovaramo o svemu… Jurio sam da mi se ne desi baš ovo sad, ali eto prosto nemam sreće protiv zlih ljudi… Što se NAŠE pobede tiče: Veruj mi – jako teško sam je izborio… Ovo ti do sad nikad nisam rekao. Samo sat pre proglašenja bila si jako dole (4. mesto) ceo taj dan…U zadnjih 18 minuta glasanja smo pokidali 12 glasača i momak musliman i momak iz Švedske koji je sa tri telefona poslao (9.000 evra) poruku. Fanatik, zlatar koga ne poznajem a upravo mi pravi zlatni lanac u znak podrške – pravo ludilo, ali hvala im u svakom slučaju… Šta sam ja uložio, SAMO da pobedimo smeće, uopšte nije bitno. Umro bi da je bilo suprotno… JA UVEK DRŽIM REČ…Moram ti reći samo ovo – ti si za mene bila i ostala ok! Ali si sama morala da naglasiš, javno  i formulisano: Kristijanova je nagrada i to cela. Ja sam pobednik farme 6 nad zlim i lošima koji su činili sve da nam naude i nečasno otmu trijumf… Hvala svima koji su doprineli da pobede bolji! Nimalo ne sumnjam da će Kristijan džentlenski podeliti novac. Tačka!”

“Ovako sad špekulišu svi… Meni se jako žurilo… Novac mi je bio potreban… Ali si zimovala i kasnila, nisam hteo da budem naporan – ali sam čuo da je Bilja bila jako navalentna? Ona zna da bude još teža – pogotovo kad sam ja u pitanju – Napomenuo sam ti – to je specifična priča! Čim su me uhapsili (ni za šta) rekao sam advokatu Gvozdenu Grguru iz NS da te kontaktira i dogovorite se da 25.000 evra hitno predate mojoj supruzi Ivani lično i nikome drugom! Dakle, najlepše te molim da to i tako uradiš što pre! Unaped ti hvala na razumevanju. Ja sam veoma loše… Nepravda… Trebao sam ćerku da krstim za prvi rođendan 10.-og februara… Ne pitaj me kako mi je sad zbog toga?? Još jako malo je ostalo nade za to jer sam sve ovo očekivao…  Mediji (Kurir, Blic, Stars) su me oblatili, doveli ovde i u ovakvu poziciju… Ali ja sam K – nema za mene poraza. Babaroga uvek nađe načina… A onda nečujno na uvo šapne Bu! (učio sam je?) Pozdravi majku, brata i Tamaru. Svako dobro vam želim – šta god bilo ja sam vaš prijatelj! Molim te odmah mi reguliši za novac… potreban je Ivani i Veri. Veliki pozdrav K”

FOTO: Pink.rsFOTO: Pink.rsFOTO: Pink.rsFOTO: Pink.rsFOTO: Pink.rsFOTO: Pink.rsFOTO: Pink.rsFOTO: Pink.rs

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u