Zanimljivo

DOK UŽIVA NA MORU, SORAJA TVRDI: Ja sam DAMA, a ko je taj Aca Živanović?

Objavljeno: 23.05.2016 | 22:02Izvor: medio.rs

Poznata voditeljka posle Evropskih destinacija, posetila je i Crnu Goru gde je prokomentarisala izjavu "Pinkove Zvezde" da ona ne sme ni da ga pogleda.

Letnja avantura za voditeljku Soraju Vučelić je već počela, a nakon njenih proputovanja po Evropi ekipa emisije “Premijera” srela ju je u Crnoj Gori gde uživa.

Foto: Stefan Labović, Soraja VučelićFoto: Stefan Labović, Soraja Vučelić

Ovom prilikom, nije propustila šansu da prokomentariše izjavu “Pinkove Zvezde” Ace Živanovića koji je kazao da ona ne sme da ga pogleda jer bi je ubila njena drugarica, takođe voditeljka, Tamara Đurić koja je sa ovim pevačem bila u vezi.

– Ne znam o kome se radi, nisam čula za te neke nove pevače. A, čim je mene komentarisao i nije neki frajer – kratko je odgovorila Vučelićeva koja je pristala da kaže nešto i na temu gubitka spora od Stanije Dobrojević za koju je u jednom nedeljniku izjavila da je oralno zadovoljavala jednog njenog prijatelja, zbog čega je svojoj glavnoj konkurentkinji morala da isplati sumu od 150.000 dinara.

Foto: Stefan Labović, Soraja VučelićFoto: Stefan Labović, Soraja Vučelić

-Uvek nekako ti manje popularni ljudi, prozivaju i pričaju o nama koji smo popularniji negde od njih. Naravno traže svoje mesto pod suncem. Zato i ne pričam o drugima previše, uvek sam bila dama, to ću i ostati. Tako, prepuštam njima taj negativniji deo medija – sa osmehom kaže Soraja koja više voli da se fotografiše nego da govori za medije, ali je za “Premijeru” ipak otkrila mnogo toga što će svi zainteresovani moći da pogledaju u ovoj najpopularnijoj emisiji kratke forme na Televiziji Pink.

Foto: Stefan Labović, Soraja VučelićFoto: Stefan Labović, Soraja Vučelić

Autor. B. Dobriša

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u