Zanimljivo

DA LI JE OVO NAJZGODNIJA SRPSKA GLUMICA? Devojka Vuka Kostića srušila Instagram! (FOTO)

Objavljeno: 30.08.2016 | 21:54Izvor: medio.rs

Talentovana glumica privukla je veliku pažnju svojih fanova na Instagramu zahvaljujući provokativnim fotografijama sa letovanja.

Poznata srpska glumica Jelisaveta Orašanin postala je prava atrakcija na društvenoj mreži Instagram zahvaljujući svojim fotografijama sa letovanja, na kojima je u prvom planu njena vitka linija.

Ona se još uvek nalazi na letovanju na Ibici, odakle redovno svoje pratioce na Instagramu izveštava o svakom svom koraku.

Veliku pažnju medija privukla je objavivši fotografiju u crvenom kupaćem kostimu, gde je u prvom planu njena pozadina na koju nisu ostali imuni brojni korisnici Instagrama, te su istu fotografiju lajkovali skoro 2500 puta. Ipak, Jelisaveta se tu nije zaustavila, već je rešila da obori sopstveni rekord, pa je postavila još jednu fotografiju koja je očarala njene fanove.

 

Ovaj put zgodna glumica pozira u belom kupaćem kostimu u kojem izgleda sjajno, te nisu izostali brojni komplimenti na račun njenog fizičkog izgleda, ali i harizme.

Podsetimo, Jelisaveta je bila u vezi sa glumcem Vukom Kostićem sa kojim je nakon raskida prekinula svaki kontakt. Ipak, jedan susret bio je dovoljan da u njima dvoma ponovo probudi emocije, te su počeli da se dopisuju.

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić // Foto: Instagram PrintscreenJelisaveta Orašanin i Vuk Kostić // Foto: Instagram PrintscreenJelisaveta Orašanin i Vuk Kostić // Foto: Instagram Printscreen Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić // Foto: Instagram Printscreen

Ubrzo zatim, par je skoro posle godinu dana od prekida obnovio svoju vezu, a sada su zajedno angažovani na jednom projektu.

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u