Zanimljivo

DA LI JE MOGUĆE DA SE TO NJOJ DESILO? Karleuša četvrti put u istom kombinezonu!

Objavljeno: 03.05.2016 | 23:59Izvor: medio.rs

Jelena Karleuša svakodnevno brine o svojoj pojavi i objavama na društvenim mrežama, te neretko ističe kako svojim fanovima uvek pruža nešto novo, međutim, ovog puta pevačica je staro izdanje ponovila četiri puta

Istini za volju, JK se potrudila da ponovljeni autfit modifikuje asesoarom, međutim, stari kombinezon već je poznat javnosti, te joj svojevrsna transformacija ovog puta nije pošla za rukom.

Jelena je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa poslednjeg nastupa, na kojem se pojavila u brendiranom kombinezonu, koji otkriva sve ženske atribute. Ipak, ova neobična i po mišljenju mnogih degutantna kreacija nije izazvala toliku pažnju koliko je zbunila Karleušine pratioce, koji su je već nekoliko puta videli u istom izdanju.

Instagram

Kako je Jelena poznata kao estradna ličnost koja se besomučno hvali svojim novim brendiranim komadima, ističući da oblači samo najskuplje komade iz poslednjih kolekcija svetskih dizajnera, nejasno je zbog čega se toliko vezala za jedan kombinezon.

Karleuša je jednodelni komad prvi put nosila na jednom nastupu pre više od pet meseci, nakon čega se u istom izdanju pojavila u emisiji „Zvezde Granda“.

Pre dva meseca JK je ponovo izabrala istu toaletu za nastup, ali je ukrasila kaiševima i resama, pa je time unela novinu u stari stajling.

Prilikom poslednjeg pojavljivanja, promenila je kaiševe, ali ne i kombinezon, te je više nego očito da je repeticija postala prečesta sa samoprozvanu divu koja se hvali autentičnošću i inovativnošću.

Instagram

Da je JK rekla pa porekla, sada je jasno, međutim, ostaje nedoumica da li se jednostavno previše vezala za ovaj odevni komad ili je došlo vreme da obnovi garderober.

Informer.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u