Zanimljivo

CUCA RAZVEZALA JEZIK: Volim Šabana toliko da bih mu dala bubreg!

Objavljeno: 28.08.2016 | 21:07Izvor: medio.rs

Ivona Negovanović ističe da joj je Šaban Šaulić i dalje veoma blizak i da bi sve učinila za njega

Ivona Negovanović Cuca tvrdi da bi Šabanu Šauliću dala bubreg ako bi mu, ne daj bože, zatrebao. Pevačica ističe da bi pre pomogla svom bivšem ljubavniku nego svojoj familiji.

Njemu bih bubreg dala, jer mi niko u životu nije pomogao kao on. Verujte da ni za svoju familiju ne bih to uradila. Čak i kad me nije poznavao bio je spreman sve da učini za mene. Bio mi je vetar u leđa od prvog momenta. Ja to nikada neću zaboraviti i uvek ću biti tu za njega - kaže Cuca za naš list.

public

Kome je skočio rejting

Pevačica priznaje da sa kraljem narodne muzike više nije u kontaktu, bez obzira na to što su nekada bili veoma bliski.

Goca: Cuca je banalnost

Public
ŠABAN I GOCA

Supruga Šabana Šaulića Goca nikada nije želela mnogo da govori o bivšoj ljubavnici svog muža.
- Ne želim da komentarišem banalnost i primitivizam. To nikako ne može da utiče na moj život i brak. Ma, ona me uopšte ne zanima. Od razvoda nema ništa - rekla je Goca svojevremeno za naš list.

Ne čujemo se, zbog drugih ljudi koji svašta pričaju. Meni te priče nisu poremetile život, slobodna sam devojka, ali njemu jesu jer ima ženu. Nikada nisam želela da taj čovek ima bilo kakav teret zbog mene. Ne želim da zbog mene ispaštaju ni on ni njegova porodica. Iskreno, muka mi je od svega. Pričaju kako sam ja njemu digla rejting, a potpuno je obrnuto. Ne znam da li njega bole sve te priče, ali mi je teško zbog njega- iskrena je Cuca.

Bivša učesnica Parova kaže da je nastavila kroz život da se bori sama.

- Vredno radim i svaki dinar sama zaradim. Pevam po romskim svadbama, čak po tri dana bez prestanka. Ne spavam, ne istuširam se, ne presvučem se... Od umora ne mogu ni da jedem. Umem za pesmu da dobijem i po 5.000 evra. Dobre pare se zarade, ali sve ti posle izađe na nos.

Sve ih izdržavam

Bez obzira što dobro zarađuje, Cuca nije obezbedila krov nad glavom.

Od ovog posla možeš da se skućiš ako si sam, ali ako imaš porodicu na leđima koja ne radi, ne možeš. Ja ih sve izdržavam. Do sada sam mogla da kupim pet stanova, ali pomažem njima pa ne mogu sve da postignem - kaže pevačica.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u