Zanimljivo

CECA JOŠ JEDNOM POKAZALA HUMANOST: EVO KOLIKO JE NOVCA DALA ZA SAMO JEDNU SLIKU DEČAKA IZ AVGANISTANA! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.2017 | 17:34Izvor: Blic

Folk diva još jednom je pokazala svoju humanu stranu.

Svetlana Ceca Ražnatović danas je u društvu gradskog menadžera Gorana Vesića posetila Farhada Nurija u Centru za azil u Krnjači.

Farhad Nuri je desetogodišni dečak iz Avganistana, a oni su na taj način podržali humanitarnu izložbu koju je taj dečak napravio od radova nastalih u izbegličkom kampu u Krnjači, a sav prikupljeni novac ustupiće za lečenje malog Nemanje Damčevića.

Ceca_goran_vesic_humanitarno_vesti_blic_safe

Nemanji je nakon operacije tumora na mozgu neophodna terapija koja košta 100 hiljada evra.

Ceca RažnatovićCECA RAŽNATOVIĆ • U. ARSIĆ / RAS SRBIJA

- Ja sam počastvovana što sam imala priliku da jednog mladog, humanog umetnika, budućeg velikog, upoznam. Prosto ova priča me je mnogo raznežila. Jedan mali dečak koji se tek razvija očigledno je sazreo za jednu noć i shvatio šta znači biti human i pomoći nekom u nevolji u tuđoj zemlji. Za njega više to nije tuđa zemlja, za njega je to njegova druga država Srbija.

Ceca je jedan Farhadov rad platila 100 evra.

Ceca je jedan Farhadov rad platila 100 evraCECA JE JEDAN FARHADOV RAD PLATILA 100 EVRA • U. ARSIĆ / RAS SRBIJA

 

 

- I prosto čovek ne može da ostane imun na takvu priču, na takav gest jednog mladog bića. Ja želim da otkupim sve njegove slike. Oduševljena sam njegovim talentom. Ja kao zrela osoba apelujem na sve nas da pomognemo malom Nemanji, ostalo je nekih 40 hiljada eura da se njegovo lečenje definiše u bolnici u Parizu. To je jedina klinika koja može da pomogne. Apelujem na sve dobre ljude, ako je ovo malo dete imalo centar za empatiju razvijeno dovoljno da se ne ogluši o tu muku. Apelujem na sve kompanije, sve ljude koji su u prilici da mogu da pomognu da to učine - rekla je pevačica.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u