Zanimljivo

BRUTALNA SORAJA UDARILA NA DABOVIĆKU: Ta starleta priča da sam joj otela dečka, tužiću je (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.2017 | 22:52Izvor: medio.rs

Soraja Vučelić rešila je da se oglasi i otkrije da li su istiniti navodi da je ona glavni krivac za brutalnu svađu Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Simona.

Bivša košarkašica Milica Dabović podnela je krivičnu prijavu protiv bivšeg dečka Simona Šiklića koji ju je, navodno, sinoć pretukao u njenom stanu, a u medijima se pojavila informacija da je glavni razlog za njihovu žustru svađu Soraja Vučelić, sa kojom je Šiklić uslikan u jednom prestoničkom klubu.

Autor: Printscreen Twitter/Printscreen Instagram

Soraja je u "Ekskluzivu" iskoristila priliku da demantuje glasine da je Šiklić Dabovićevu prevario baš sa njom i da brutalno prozove srpsku olimpijku, o kojoj nema nimalo lepo mišljenje.

Autor: TvPink Printscreen

Simon mi je prijatelj i ne znam koliko puta to treba da kažem. Međutim, dotična starleta ili šta li je već navodi da smo mi u nekoj ljubavnoj vezi, da sam ja njoj otela dečka, a to su neistine. Ispada da ja ne mogu da imam druga jer će svi odmah shvatiti da imam nešto više sa njim - pravdala se Soraja koja je bivšoj reprezentativki zapretila tužbom.

- Gospođa je na ivici nervnog sloma, daje neke izjave i lažne informacije o meni, pa će vrlo brzo biti tužena i ovo joj je crveni karton. Muka mi je od tih pojava koje znaju da će dobiti naslovnu stranu ukoliko spomenu Soraju. 

Autor: TvPink Printscreen

Atraktivna starleta ipak nije krila da ju je Simon javno hvalio tokom razgovora sa novinarima, a istakla je i da ne može da poveruje da je upravo on nasilnik.

- Rekao je da ima najlepše mišljenje o meni, da sam najbolja riba, da bi bio sa mnom u vezi i neke stvari koje su verovatno dovele do svega ovoga. Poznajem ga četiri godine, uvek se ponašao krajnje zaštitnički prema ženama, u njegovu iskrenost ne sumnjam. Nju dalje ne bih komentarisala - rekla je Soraja za "Ekskluziv".

Autor: TvPink Printscreen

Šta Soraja kaže o nasilju nad ženama pogledajte u nastavku:

 

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u