Zanimljivo

BOLESNOJ MISICI ĆE SRCE BITI SLOMLJENO! Karić smuvao bivšu devojku OVOG PEVAČA?! (FOTO)

Objavljeno: 19.05.2017 | 20:08Izvor: medio.rs

Bivša misica Dijana Milojković i njen doskorašnji partner Stefan Karić odlučili su da posle dve godine ljubavi stave tačku na svoju vezu, što je šokiralo mnoge

Budući da je Stefan sve vreme bio uz svoju dragu kada je saznala da ima rak, zbog čega se čak i ošišao kako bi joj pružio podršku, mnogi su mislili da će ova ljubav biti krunisana brakom. Međutim, Dijana i Stefan su se razišli, a spekulisao se da je razlog za krah ljubavi Stefanova preljuba, što je on demantovao.

Autor: Facebook

- Neću mnogo da se pravdam, ionako me niko ništa i ne pita. Samo ću reći da je nikada u životu nisam prevario - izjavio je Stefan koji je sinoć viđen sa novom devojkom na jednom prestoničkom splavu.

Reč je o Valentini Vučićević koju je javnost upoznala onda kada se potukla sa bivšim dečkom Slobom Vasićem i tom prilikom mu staklenu flašu razbila o glavu.

Autor: Instagram

Sinoć se sa njom provodio do ranih jutarnjih sati i bili su baš prisni. Ipak, videlo se da je Stefanu neprijatno, non-stop je pazio da ga neko ne vidi sa Valentinom, što mu je ona i zamerila. Čuo sam kada ga je ponizila zbog toga što ih krije i rekla mu da je plašljivi zec, a on joj je objašnjavao da zbog cele situacije oko Dijane i medijske pompe još uvek nije vreme da svi saznaju za njih dvoje - rekao je za Pink.rs dobro obavešteni izvor koji se zetekao u njihovoj neposrednoj blizini.

Autor: Instagram

Ipak, izgleda da je uporna Valentina uspela da istera svoje, pa je Stefan posle burne noći na beogradskom splavu objavio njenu sliku, zbog čega mu se bivša Slobina devojka zahvalila.

Autor: Instagram

Hvala zeko moj - napisala je Valentina ispod ove fotografije.
Izvor: Pink.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u