Zanimljivo

Blista u trudnoći: Jelena Kostov pokazala savršenu figuru u blagoslovenom stanju (FOTO)

Objavljeno: 30.07.2016 | 21:15Izvor: medio.rs

Lepa pevačica pre nekoliko dana otkrila je da će se kroz nekoliko meseci ostvariti u ulozi majke, a da u blagoslovenom stanju izgleda lepše nego ikad dokazuju i fotografije koje deli sa fanovima putem društvenih mreža

Jelena Kostov nedavno je saznala da je u drugom stanju, a tu informaciju pre nekoliko dana potvrdila je novinarima Kurira.

 - Ju, kako ste saznali? Ko vam je rekao? Pa i ja sam tek pre nekoliko dana saznala da me je Bog blagoslovio. Od mene i Miljana nema srećnijih ljudi. Za mene je ovo dar od Boga, koji je došao u pravom trenutku. Šta drugo da kažem nego da sam presrećna. Pored sebe imam čoveka kog volim i kome ću podariti krunu naše ljubavi. Verujte da tek sada, kad znam da u meni raste jedno biće, vidim koliko je sve drugo nebitno. Za ovu bebu želim da živim i da se borim - ponosno priča Jelena, ne skrivajući zadovoljstvo zbog drugog stanja. 

A da u trudnoći izgleda lepše nego ikad, dokazuju i fotografije koje često deli sa fanovima putem društvenih mreža, a jedna od poslednjih u nizu koje je objavila, ostavila je njene sledbenike bez teksta. 

Jelena je, naime, pozirala u uskom crvenom kompletu u kom su do izražaja došle njene savršene obline, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da pristižu.

- Super! Prelepa si! - samo su neki od komplimenata koje je Jelena dobila ispod slike.

 

STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u