Zanimljivo

BEKUTA NIJE LJUBOMORNA: Ne smeta mi što Mrka ide u hotel sa ženom

Objavljeno: 08.02.2016 | 09:34Izvor: Blic

„Ništa se nije promenilo u našem odnosu. I dalje mu ne zameram što se viđa sa suprugom”, rekla nam je Ana kada smo je pitali da nam prokomentariše paparaco fotografije koje smo napravili.

Kao što smo pisali, na njima se vidi kako Milutin Mrkonjić uživa sa suprugom Draganom - Dašom Mrkonjić na večeri u hotelu „Moskva”. Iako Mrka od početka emotivnog odnosa s Anom Bekutom govori da je sa suprugom u prijateljskim odnosima, te da mu Daša ne zamera ljubav sa pevačicom, izgleda da su i te kako u bliskim odnosima.

Sudeći po fotografijama koje smo uslikali, Mrka je baš uživao u društvu supruge Dragane čitava dva sata. I još kad nam Ana potvrdi da joj to druženje ne smeta, onda nema nikakvog problema. Samo se čudimo zašto onda Mrka ima problem sa tim? Kada smo ga pozvali da nam prokomentariše situaciju, te šta mu je draga rekla na to, Mrka nam je prvo odbijao pozive, da bi se potom javio i rekao:

Foto: Đ. Kojadinović / RAS Srbija

- Uopšte ne želim da vam odgovorim na takva pitanja. Doviđenja, doviđenja, odrastite malo - rekao je ljutito Mrka i spustio slušalicu.

Ne razumemo zašto je Mrku naljutilo pominjanje večere sa suprugom kada je pomenute večeri s njom ponosno šetao. Kako bilo, Ana je ostala dosledna stavu da ga podržava, pa i u tome da neguje dobre odnose sa Dašom Mrkonjić.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u