Ekonomija

NIKOLA RAĐEN: Snimaću se sa Anom, to bi svima bilo zanimljivo!

Objavljeno: 08.07.2016 | 22:31Izvor: medio.rs

Nikola Rađen tvrdi da bi rado prihvatio ulogu u nekom spotu svoje supruge Ane Kokić, ali tek kada završi profesionalnu karijeru

Vaterpolista Nikola Rađen priznaje da bi rado snimao seksi scene sa svojom suprugom Anom Kokić. Nekadašnji reprezentativac Srbije otkriva da mu ne bi bilo teško da se u ulozi manekena pojavi u nekom njenom spotu.

Posle suspenzije zbog uzimanje kokaina, Rađen će se u februaru vratiti u bazen, a kada zauvek ode u penziju, statiraće u spotu svoje žene.

Ako se napravi dobar scenario, koji bi pratio priču spota, verujem da bi bilo lepo da se pojavimo zajedno u tom video-klipu
Nikola Rađen

- Ljudima bi verovatno bilo jako zanimljivo da me vide kod Ane u spotu, ali to može da se desi tek kad se ja profesionalno penzionišem. Planiram još da igram vaterpolo, želim da dam svoj maksimum i nižem uspehe. Kad se sve to završi, što da ne, snimićemo nešto zajedno. Ako se napravi dobar scenario, koji bi pratio priču spota, verujem da bi bilo lepo da se pojavimo zajedno u tom video-klipu. Do tada, neka profesionalci rade taj deo posla - kaže Nikola za Informer.

On priznaje da voli numere svoje supruge, ali ističe da nikada nije učestvovao u odabiru pesama. Sviđa mu se i Anin novi sing "Damelo", koji publika još nije imala priliku da čuje.

- Ne smatram sebe kompetentnim da bih mogao da joj dam predlog da li nešto da uradi ili ne. Kažem joj svoje mišljenje, ali se ogradim. Ana odlično radi svoj posao i do sada nije grešila u svojim poslovnim potezima, tako da nema potrebe da se ja tu uplićem - objašnjava Rađen.

Zgodni vaterpolista ističe da je veoma srećan što će se posle dve godine vratiti u bazen i otkriva da je već počeo da se priprema:

- Uveliko treniram i spremam se za zvaničan povratak u bazen. Ipak, ponekad dam sebi oduška kad je hrana u pitanju. Kad su neke slave, proslave, rođendani, zažmurim na jedno oko i prepustim se uživanju u hrani.

Kokićka: Priča o porodici mi stvara pritisak

Instagram

Za razliku od Nikole, Ana nikada ne želi da govori o svom suprugu.
- Ne volim da pričam o porodici i ne volim da se o nama piše jer mi to stvara bespotreban pritisak. Mnogo mi je lakše kad ne pričam o Nikoli i deci. Nismo kao porodica ništa drugačiji od ostalih porodica i kod nas u kući se ništa spektakularno ne događa - rekla je Ana.
Ona nije želela da komentariše mogućnost da se Nikola pojavi u njenom spotu, ali nam je otkrila kako je bilo na snimanju spota za pesmu "Damelo".
- U spotu ću u nekim scenama biti potpuno bez šminke, malo me je strah kako će publika reagovati kada me bude videla.

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u