Društvo

ZLATNA ZGRADA U CENTRU BEOGRADA: Vredna je 25 miliona evra. Saznajte šta se krije u njoj

Objavljeno: 22.05.2015 | 18:36Izvor: Telegraf.rs

Zgrada koja danas privlači veliku pažnju prolaznicima u centru Beograda je u stvari hotel koji će zvanično biti otvoren na jesen

Ako ste prolazili Trgom Republike sigurno ste primetili jednu neuobičajenu zgradu zlatne boje, koja se nalazi pored Narodnog pozorišta.

Ova zgrada neobičnog izgleda je u stvari “Meriot” hotel sa četiri zvezdice. Investicija u budući hotel Meriot, u strogom centru Beograda vredna je oko 25 miliona evra, a hotel će biti zvanično otvoren krajem trećeg kvartala 2015. godine.

“Marriott Belgrade City Centar hotel – Beograd”, gradi se na mestu nekadašnje robne kuće Jugodrvo, u Vasinoj ulici, odmah do zdanja Narodnog pozorišta

Ovaj ”zlatni” hotel ima će 114 soba, restoran, kafe bar, klub, salu za sastanke i gimnastičku salu za goste hotela. Novi hotel imaćepet etaža nad zemljom, uz još dva sprata u potkrovlju, a imaće i dva nivoa ispod zemlje.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Recepcija će biti smeštena u prizemlju, orijentisana prema Trgu Republike, dok će restoran, kafe bar, klub i sala za sastanke biti na prvom spratu. Sala za rekreaciju za goste hotela biće smeštena na drugom nivou ispod zemlje zajedno sa tehničkim prostorijama, dok će parking biti smešten na prvom nivou ispod površine.

U pitanju je tzv. “valey” tip parkinga, gde će gosti ostavljati ključ na recepciji, a osoblje hotela će vozila, liftom, spuštati do parkinga i nazad.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Sadašnja projektovana cena je 130 evra za noćenje sa doručkom, jer je cilj investitora da smeštaj u ovom hotelu nađu poslovni ljudi, a potom manje i veće grupe turista.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u